Başkan Akın'dan Türk Kızılayına Kurban Bağışı

Malatya ili Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı İhsan Akın, her sene olduğu gibi bu sene de Türk Kızılayı'na kurban bağışında bulundu.

Türk Kızılay’ı Malatya Şubesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Şube Başkanı Av. M. Umut Yalçın, Malatya ili Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birlik Başkanı İhsan Akın'ı ziyaret ederek aynı zamanda kurban bağışını ve vekaleti aldı.

Akın'ın hali hazırda Bronz Madalyaya sahip bir Kan bağışçısı olduğunu da vurgulayan Yalçın, "İhsan Akın'ın her yıl olduğu gibi bu yılda kurban bağışı ve vekâletini almak üzere ziyaretine geldik, kendisi kan bağışı dışında her anlamda Türk Kızılayı’nın yanında olan örnek şahsiyetlerden birisidir. Bu anlamda kendisine ihtiyaç sahipleri adına minnettarız" ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti kaydeden Akın, Kızılay’ın gerek Malatya’da gerekse tüm Dünya’da yapmış olduğu çalışmalardan ötürü her anlamda destekçisi olmaya devam edeceğini söyleyerek Türk Kızılayı Malatya Şubesi'ne teşekkür etti.

Kızılay'ın yurt içi ve dışında önemli çalışmalar yaptığına vurgu yapan Akın, şunları kaydetti:

"Her yıl olduğu gibi değerli büyüğümüz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bizlere Kızılay’a destek konusunda da  örnek olmuştur.  Bizler de bu noktada Cumhurbaşkanımızı örnek alarak kurbanımızı her sene Kızılay’a bağışlıyoruz. Bütün insanların eğer bire bir kurbanlarını kesemiyorlarsa, dağıtamıyorlarsa o imkanları yoksa amacına hizmet etmelerini istiyorlarsa özellikle Kızılay’a bağışlamalarını buradan tavsiye ediyorum."

Bakmadan Geçme