Arguvanspor İlk Galibiyetini Aldı (2-1)

TFF 3.Lig 3.Grup'ta mücadele eden Malatya Arguvanspor, 4.haftada deplasmanda Tokat ekibi Erbaaspor'u 2-1 mağlup ederek

Malatya Arguvanspor, grupta 4.haftada deplasmanda Erbaaspor ile karşı karşıya geldi. Erbaa İlçe Stadu’nda oynanan karşılaşmayı Yusuf Alper Abalı, Hilmi Göktürk İmamoğlu ve Metin Uçar hakem üçlüsü yönetti.

Erbaaspor, mücadelenin 45.dakikasında Yusuf Yağcı’nın kaydettiği golle mücadelede 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.  Mücadelenin ikinci yarısına iyi başlayan Malatya Arguvanspor, 64.dakikada Denis Meriç’in golüyle skoru 1-1’e getirdi.  Mavi beyazlılar, oyuna 74.dakikada dahil olan Avni Kürşat Özmen’in 84.dakikada attığı golle mücadeleyi 2-1 kazandı.  Malatya Arguvanspor’da Ferhat Canlı, Mert Ali Turgut, Enes Filiz ve Avni Kürşat Özmen, Erbaaspor da ise Yiğit Kotan, Furkan Boz, İhsan Uğur Göktaş ve Tolga Mert Aslan sarı kart gördü.

Erbaaspor sahaya Ebubekir Elihoş, İhsan Uğur Göktaş, Bayduhan Taşova, Alperen Keleş, Hasan Kaşıkara, Yusuf Yağcı, Furkan Boz, Tolga Mehmet Aslan, Erdin Üzer, Serkan Gürses ve Yiğit Kotan on biriyle çıktı.

Malatya Arguvanspor ise Ogün Karakaya, Hamza Alper, Furkan Yaşa, Enes Filiz, Mehmet Berber, Denis Meriç, Ferhat Canlı, Mert Ali Turgut, Haktan Orak, Kubilay Köylü ve Mert Polat Keklik on biriyle mücadele etti.

“RAKİBE NET POZİYON VERMEDİK”

Maç sonrası açıklamada bulunan Malatya Arguvanspor Teknik Direktörü Ergün Işık: "Çok üstün oynadığımız bir karşılaşmaydı ama ilk yarı 0-0 içeri girecekken hakemin yanlış kararından dolayı içeriye 1-0 mağlup girdik. Rakibimize net pozisyon vermedik. Bizim ise kaçırdığımız net pozisyonlar var. Maç boyunca asla oyun disiplininden kopmadık. Oyunu geliştirerek devam ediyoruz maç ve oyun ritmi kazanmak önemli gelecek haftalarda daha yoğun ve şiddeti daha yüksek maçlar oynayacağız. Bizim oyun stratejimizden biride içerde ve dışarıda aynı ritimde aynı anlayış ile oynamak. Bu yolda kazanımlar olduğu gibi kayıplarda olacak. Oyun olarak her hafta üstüne koyarak ilerlemeye amaçlıyoruz. Bugün iyi mücadele gösteren rakibimizi de tebrik ediyorum. Çalışmaya ve gelişmeye devam edeceğiz" dedi.

Bakmadan Geçme