Altın Kalem Ödülleri Sahiplerini buldu

Bir çok ünlü isminde katılım gösterdiği ve 'Book Culture Art (BCA) Time's' tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen 'Altın Kalem Ödülleri' sahiplerini buldu. Elazığ Son Haber

Kitap, kültür ve sanat gazetesi, "Book Culture Art (BCA) Time's" tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen "Altın Kalem Ödülleri" dün gece Beykoz'da bulunan Mihrabat Korusu'nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

Bir çok ünlü isminde katılım gösterdiği ve "Book Culture Art (BCA) Time's" tarafından bu yıl ikincisi gerçekleştirilen "Altın Kalem Ödülleri" sahiplerini buldu. İnternet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Marap'da "Yılın Araştırmacı-Gazeteci" dalında Altın Kalem Ödülü'ne layık görüldü. Murat Marap'a ödülünü Sultan Abdulhamid Han Hazretleri'nin torunu Abdulhamid Kayıhan Ödülünü aldıktan sonra bir konuşma yapan  Genel Yayın Yönetmeni olan Murat Marap; "Doğru tarafsız ve ilkeli haber yapmak için uğraşıyoruz. Amacımız okuyucuya hızlı ve doğru haberleri sunmak asli görevimizdir. Bu ödül bizlere büyük bir onur vermiştir. Bu ödülü alırken bundan sonra da daha çok çalışıp, daha çok efor sarf edeceğimiz anlamına da gelir. Bu ödülü almamda üzerimde emekleri bulunan Turkish Press Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İsmail Karakaş'a, Haber Gündemim Gazetesi İmtiyaz Sahibi Abdulvahid Koç'a, Kanal 34 TV ve Dijital Medya Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Adil Koçalan'a, özellikle de üzerimde çok emeği olan oğlum Yakup Selman ve güzel insan, nişanlım Zeynep Pişkin'e sonsuz şükranlarımı sunuyorum" dedi.

MURAT MARAP KİMDİR? Aslen Trabzon'un Sürmene ilçesinden olan Murat MARAP 1975 Samsun doğumludur. İlk, orta ve liseyi Samsun'da okudu. İlk gazetecilik hayatına İktisatçı Yalçın Tozlu'nun vesilesi ile muhabir olarak atıldı. Askerliğini İzmir'de yaptıktan sonra bi dönem Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde çalıştı. Gazi Üniversitesi'nde gazetecilik üzerine eğitim aldı. Samsun'da kısa bir dönem özel bir dergide çalışan Murat MARAP İstanbul'da iki farklı dergide Haber Müdürü ve İstihbarat Müdürü olarak görev yaptı. Televizyon programcısı, Moderatör. TİMBİR, Türk İnternet Medya Birliği Kurucular Kurulu Üyesi. Birlik Haber Ajansı Üyesi. Uluslararası Dijital Medya Derneği Yönetim Kurulu Üyesi. İstanbul Medya Derneği Yönetim Kurulu Üyesi. Murat Marap, KANAL 34 TV'de 2 yıl kadar Moderatör olarak çalıştı.Genel Yayın Yönetmeni olarak görevini devam ettiren Murat Marap 1 erkek evlat sahibidir.

 

 

 

Bakmadan Geçme