Battalgazi Belediyesi'nin Kpss Tekrar Dersleri 10 Eylül'de Başlıyor

Battalgazi Belediyesi, 18 Eylül'de düzenlenecek olan Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (KPSS) katılacak olan öğrencilere destek olmak amacıyla

Battalgazi Belediyesi, 18 Eylül’de düzenlenecek olan Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) katılacak olan öğrencilere destek olmak amacıyla KPSS Genel Kültür, Genel Yetenek ve Eğitim Bilimleri tekrar dersleri düzenlenecek. 
Malatya’da Görsel Eğitim Kurumları’nda KPSS alanında uzman öğretmenler tarafından 10 – 15 Eylül tarihleri arasında verilecek olan dersler kapsamında sınava hazırlanan öğrenciler sınav öncesi son kez baştan sona tekrar etme şansına sahip olacak.
10 Eylül’de Battalgazi Belediyesi Konferans Salonu’nda ücretsiz olarak düzenlenecek olan tekrar derslerinde öğrencilere tüm konulara dair hızlandırılmış anlatımlar yapılacak. Sabah 9.00’da başlayacak dersler 19.00’a kadar devam edecek. Tekrar derslerine lise, önlisans ve lisans mezunları katılabilecek. Konuya ilişkin bilgi almak ve kayıt yapmak isteyen öğrenciler 0507 923 06 06 iletişim numarasından bilgi alabilirler. 
Adaylar için çok verimli bir kamp programı oluşturduklarını belirten Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Sınavın gençler için çok önemli olduğunu biliyoruz. Gençlerimize bu zorlu yolda omuz vermek adına verimli olacak bir program ayarladık. İptal olan sınav öncesinde de yine tekrar derslerimiz olmuştu. Öğrencilerimiz için çok faydalı olduğunu gördük. 18 Eylül’deki sınav öncesinde de yapılacak bu tekrar da faydalı olacaktır. Bütün memur adaylarını bu kampımıza bekliyoruz.” dedi.
 

Bakmadan Geçme