Abyb'den TES'e hayırlı olsun ziyareti

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetim kurulu üyeleri, Türk Eğitim-Sen Başkanı Fevzi Şahin ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Türk Eğitim Sen Malatya  Şubesinin  Olağan Genel Kurulu sonrası Şube Başkanı seçilen Fevzi Şahin ve yönetim kuruluna Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığı Yönetimi “hayırlı olsun” ziyaretinde bulunarak tebriklerini dile getirdi.

    Sendika binasında gerçekleşen ziyarette, Malatya’da eğitim ve öğretimin durumu, Milli Eğitim ve çalışanlarının talep ve isteklerine Türk Eğitim Sen'in gösterdiği çözüm önerileri ve bakış açıları istişare edildi.

       Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, “Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır. Fikriyatı ile hareket eden Türk Eğitim Sen'in çalışmalarını takdirle karşılıyoruz. Birlik ve beraberliğin olduğu yerde başarı elde edilebilir. Birlikteliğinizin muhafazası İçin elinizden gelen gayret ve çabayı en üst düzeyde göstereceğinize inancımız tamdır. Bizlerde mevcut yayın organlarımızla elimizden gelen tüm desteği vermeye hazırız. Üstlenmiş olduğunuz görevin size ve yönetiminize hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

    Türk Eğitim-Sen Malatya Şube Başkanı Fevzi Şahin ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,” Bugün ziyaretimize gelen Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulunu misafir etmekten onur duyduk. Yönetim stratejimizin temel dayanağı üyelerimizin beklentilerinin karşılanması doğrultusunda ve çözüm odaklı olacaktır. Asıl mücadelemiz şimdi başlıyor. Mücadelemiz her ne pahasına olursa olsun siyasi kazanç mücadelesi değil, gönül, ahlâk ve fazilet mücadelesi olacaktır’ ’diye belirtti.

     Başkan Şahin, ’’Bu mücadelenin karakteri yıkıcı değil, yapıcı olmak, aynı ülkü ve ideallere sahip insanlarla hep birlikte yürümek tek gayemizdir. Çalışan, üreten ve yol gösteren bir sendikacılık anlayışı ilkesiyle, çalışma hayatına yeni bir soluk getirmek ilk hedeflerimiz arasındadır. Nazik ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum’ ’dedi.

Bakmadan Geçme