90 yaşında 6'ıncı kitabını çıkardı

Malatya'da yaşayan 20 yıllık öğretmen, 40 yıllık avukat 90 yaşındaki Mustafa Alp 6'ıncı kitabını çıkardı.

Malatya’da yaşayan 20 yıllık öğretmen, 40 yıllık avukat 90 yaşındaki Mustafa Alp 6’ıncı kitabını çıkardı.
 
Malatya’da yaşayan   Akçadağ Köy Endüstrisi mezunu aynı zamanda öğretmen ve avukat olan 90 yaşındaki Mustafa Alp 6 kitabını çıkardı.  

Yazmanın kendisi için bir tutku olduğunu belirten Alp,” 1950 yılında Akçadağ Köy Endüstrisi’nden mezun olduktan sonra  öğretmen olarak göreve başladım 20 yıl öğretmenlik yaptım daha sonra 1970 yılında öğretmenliği bırakarak, Çaykur Rize Müdürlüğü’ne avukat olarak gittim ve hukuk bitirdim .
1976 yılında Malatya’ya dönerek avukatlık mesleğine başladım. 40 yıl avukatlık 20 yılda öğretmenlik yaptım 2013 yılında avukatlık mesleğini bıraktım çalışma ofisimi açtım, her gün çalışma ofisime gelerek kitap yazmaya başladım ilk kitabım 84 yılı öyküsü,  ikincisi cevapsız kalan mektuplar adlı eserimdi . Son çıkardığım altıncı kitabımda ise Atatürk’ün ‘yolunda dostları düşmanları’ eserim oldu.
Mustafa Kemal Atatürk’ü nasıl tanıdığımı , Atatürk’ün hayatını ve eserleri ile  kurtuluş savaşını anlatmaya çalıştığım kitabımı dostlarımıza ve arkadaşlarımıza hediye ediyorum” dedi


Mustafa Alp’ın eserlerini yakından takip eden bir okuyucusu Mevlut Kutlu ise “Gerçekten fikir adamı kendisine teşekkür ediyorum. Tüm dost ve arkadaşlarımıza tavsiye ediyorum okusunlar kitapları hediye diyor kendisi 90 yaşında 6 kitap yazma büyük bir başarı herkesin yapacağı bir şey değil” şeklinde konuştu
SELÇUK DÖNMEZ

Bakmadan Geçme