15 Temmuz Milli İrade Ocakları'ndan ABYB'ye ziyaret

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Başkan Vekili Cemal Hanilçi ve geçtiğimiz hafta Malatya İl Başkanlığına ataması gerçekleşen Ahmet Talha Sarı

15 Temmuz Milli İrade Ocakları Genel Başkan Vekili Cemal Hanilçi ve geçtiğimiz hafta Malatya İl Başkanlığına ataması gerçekleşen Ahmet Talha Sarı ve yönetim kurulu üyeleri Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi.
15 Temmuz Milli İrade Ocakları Malatya İl Başkanı Ahmet Talha Sarı,” Bu bayrak değişiminde Murat Başkanımıza verdiği emek için teşekkür ediyorum. Bilal Başkanımız ile bundan sonra birlikte yol almaktan gurur duyuyorum. Aldığım bayrağı daha ilerilere taşıyacağım. Rabbim bir daha bizlere 15 Temmuz gibi darbe girişimleri yaşatmasın inşallah” diye konuştu.
Başkan Sarı, “Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığına ilk ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz. Yayın gruplarınızı yakinen takip ediyoruz.Şeffaf,tarafsız ve cesur haberciliğiniz takdire şayandır. Bu anlamda sizlere çalışmalarınızda başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ABYB Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, “15 Temmuz Milli İrade Ocakları İl Başkanlığına atanmanızdan dolayı sizleri tebrik ediyoruz.ABYB olarak tüm siyasi partilere, stk’lara ve derneklere eşit mesafede olduğumuzu belirtmek isteriz.Yayın gruplarımızı ile bugüne kadar 15 Temmuz Milli İrade Ocaklarının yanında olduk olmaya devam edeceğiz.”dedi.
 

Bakmadan Geçme