1,5 Yılda 70 Bin 523 Ton Sıcak Asfalt Serimi Yapıldı

2014 ile 2020 yılları arasında da toplamda 454 bin 479 ton sıcak asfalt serimi yaparak, ilçeyi dev yatırımlarla buluşturduklarını ifade etti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Üretken, planlı ve etkin bir hizmet anlayışıyla Yeşilyurt’umuzun bütün ulaşım ağını konforlu hale getiriyoruz.1,5 yılda 70 bin 523 ton, 2014 yılından bugüne kadar da 454 bin 479 ton sıcak asfalt serimi yaparak ilçemizin yaşam standartını yükselttik.” diye konuştu.
 “TİTİZ VE PLANLI BİR ŞEKİLDE DÖRT KOLDAN HİZMET ÜRETİYORUZ”
Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin 2020 yılı yatırımlarına alınan bölgelerde çok yoğun çalıştığını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ticareti ve sosyal hayatı direk etkileyen ulaşım ağında daha yüksek kaliteye ulaşabilmek adına çok titiz ve planlı çalıştıklarını kaydetti.
“1,5 Yılda 70 Bin 523 Ton Sıcak Asfalt Serimi Yaptık”
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, göreve seçildikleri 31 Mart 2019 tarihinden bugüne kadar Yeşilyurt’un tüm bölgelerinde ki asfaltlama çalışmalarında 70 bin 523 ton sıcak asfalt serimi yaptıklarını, 2014 ile 2020 yılları arasında da toplamda 454 bin 479 ton sıcak asfalt serimi yaparak, ilçeyi dev yatırımlarla buluşturduklarını ifade etti.
“BU YILIN 10 AYINDA 45 BİN TON SICAK ASFALT İLE 17 KM.SERİM ÇALIŞMASI YAPTIK”
31 Mart 2019 tarihinden bugüne kadar 35 km imar yolu ile 26 km kadastro yolu açıp, araç ve yaya trafiğinin akıcılık seviyesini artırdıklarını belirten Başkan Çınar, “ 1,5 yıllık sürede ilçemizin farklı bölgelerinde yaptığımız yol açma ve yenileme hizmetlerimiz kapsamında; 70 bin 523 ton sıcak asfalt, 209 km sathi kaplama, 535 bin 834 ton konkasör malzeme serimi, 79 bin 120 ton doğal malzeme serimi ve stabilize yol yapımı, 978 m³ perde duvar, 13 bin 922 m taş duvar, 1.369 m² doğal taş ile kaldırım ve yol, 75 bin 088 m² kilit taşı döşemesi yaparak ilçemizdeki yaşam standartını daha iyi bir seviyeye çıkardık. Bu yılın Ocak ile Ekim ayları arasında ise 45 bin ton sıcak asfalt serimi yapıp, finisher ve greyder ile 17 km serim çalışması gerçekleştirdik.” diye konuştu.
“CEMAL GÜRSEL’DEKİ YOL SIKINTISINI ÇÖZDÜK”
Yeşilyurt’un dört bir tarafına ulaşımın daha rahat ve konforlu olabilmesi adına çalışmaları yoğunlaştırdıklarından bahseden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, son dönemlerde nüfus artışıyla birlikte konutlaşmanın da arttığı Cemal Gürsel Mahallesinde ki yolların kalitesini yükselttiklerini söyledi.  
“MAHALLE SAKİNLERİMİZ MUTLU, BİZ MUTLUYUZ”
Cemal Gürsel Mahallesi İncir Sokak’ta ki yolları baştan aşağıya sıcak asfalt ile döşeyip güzelleştirdiklerini ifade eden Başkan Çınar, “ 15 metre genişliğinde ki yolumuzu tamamen kazıdıktan sonra fınısherli tam kaplamalı sıcak asfalt serimiyle daha güzel ve modern bir görüntüye ulaştırdık. Hem yağışlar hem de aşırı kullanımdan dolayı yıpranan bu yolumuzun standartını yükselttik. Mahalle sakinlerimizin bu noktada bizden beklentilerini yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz.Araç ve yaya trafiği bu bölgemizde daha akıcı ve konforlu olacak, mahalle sakinlerimiz daha ferah içerisinde hayatlarını sürdürecekler.Mahalle sakinlerimiz mutlu oldukça bizimde hizmet aşkımız daha da artıyor.Yeşilyurt’umuzun tüm bölgelerinin mutlu ve huzurlu olabilmesi adına hizmetlerimize kesintisiz devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.
“SIKINTILARIMIZI ÇÖZÜME KAVUŞTURAN BAŞKANIMIZA VE EKİPLERİNE TEŞEKKÜRLER”
Cemal Gürsel Mahalle Muhtarı Ali Doğan ise, “ Buradaki yolumuz harabeydi ve geçilmiyordu. Belediye Başkanımıza talimatlarıyla bu yolumuz yapılıyor, emeği geçenlerden Allah razı olsun.” diye konuştu.
 

Bakmadan Geçme