Zonguldak ve Bartın'da eğitime 1 gün ara verildi.

Zonguldak ve Bartın'da eğitime 1 gün ara verildi.

Zonguldak'ta, olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

Zonguldak’ta, Valilik tarafından yapılan açıklamada, kent genelinde beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle 1 Ekim Pazartesi günü tüm okullarda eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verildiği belirtildi.

Açıklamada, "Olumsuz hava koşulları nedeniyle; ilimiz genelindeki resmi, özel örgün ve yaygın eğitim kurumları, özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile özel eğitim kurslarında 1 Ekim Pazartesi günü eğitim-öğretime bir gün süreyle ara verilmiştir." denildi.

Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı belirtildi. 

öte yandan, Bartın'da etkili olması beklenen olumsuz hava şartları nedeniyle, Valilik kararıyla eğitime 1 gün ara verildi.

Bartın Valiliği'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "İlimiz genelinde olumsuz hava şartları nedeniyle 1 Ekim 2024 Salı günü tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir" ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin, aynı tarihte 1 gün idari izinli sayılacağı belirtildi. (İLKHA)

Bakmadan Geçme