Yıldızhan, 'Pütürge Hakkettiği Hizmeti Görecektir'

MHP Pütürge Belediye Başkanı A.Adayı Mahmut Yıldızhan, Pütürge'de çalışmalarına hız vererek, Pütürge projelerimiz ile daha yaşanabilir, kimlikli, göç etmeyen bir ilçe olacaktır dedi.

MHP Pütürge  Belediye Başkanı A.Adayı Mahmut Yıldızhan, Pütürge’de çalışmalarına hız vererek, Pütürge projelerimiz ile daha yaşanabilir, kimlikli, göç etmeyen bir  ilçe olacaktır dedi.

MHP Pütürge Belediye Başkan A.Adayı Mahmut Yıldızhan, resmi başvurusunu gerçekleştirdikten hemen sonra, kolları sıvayarak çalışmalara hız verdi. MHP Pütürge İlçe Başkanı Mustafa Aluç ve yönetimi ile birlikte, uyumlu bir çalışma proğramı düzenleyerek, çalışmalara devam ediyor. İlçe Başkanı Mustafa Aluç, “Mecvut siyasi partilerin aday adayları kendilerini halka anlatmak,tanıtmak veya halkın ihtiyaçlarını nelerdir proğramını dahil oldukları bu siyasi dönem hepimizin aklımızı başımıza alıp reel manada hizmet edecek adayı belirlemek için yeni bir fırsat modeli sunmaktır. Adayımız projeleri ile Pütürge’yi hakkettiği kimliğe kavuşturacaktır.Çalışmalarımızı uyum içinde gerçekleştiriyoruz” dedi.

MHP Pütürge’de Belediye Başkan A.Adayı olan Mahmut Yıldızhan ise, “MHP’nin 70 yıllık birikim ve tecrübesini, siyasi gücünü Pütürgeli vatandaşlarımız ile buluşturmak ve paylaşmak istiyoruz. Yalana, dolana, boş vaatlere, zamanımız zaten yok. Biz Pütürgeli vatandaşlarımız ile, Pütürge’deki STK’lar, dernekler, sendikalar, yerel önderlerimiz ile birlikte belediyeyi yönetmeye talibiz. Biliyoruz ki birlikten güç doğar. Herkesin fikirlerini önemsediğimiz gibi, bizlerin her daim STK’lar, yerel kanaat önderlerimiz, sendikalarımız, derneklerimiz bizim yol pusulamız olacaktır. Pütürge’nin her sorununu biliyoruz ve vatandaşlarımız ile birlikte bu soruna çözüm odaklı çareler bulacağız. Bir çok projemiz ile Pütürge’yi yaşanabilir, kimlikli bir ilçe yapmak arzusundayız” dedi.

MHP pütürge İlçe Başkanı Mustafa Aluç ve Belediye Başkanı A.Adayı Mahmut Yıldızhan,  Kaymakamlık ve bağlı bulunduğu tüm kurumları, Belediye çalışanlarını, Esnaf ve Sanatkarlar Odasını,  Muhtarları ziyaret ederek projeleri hakkında bilgi verdiler. Daha sonra vatandaşlar ile de bir araya gelen Başkan Aday Adayı Yıldızhan burada projelerini anlattı.

HABER:ALİ OSMAN GEYİK

Bakmadan Geçme