Yeşilyurt Kent Konseyi'nde Kültür Ve Sanat Kursları Açılıyor

Sanatsal Yönünü Güçlendirmek İsteyenleri Kurslarımıza Bekliyoruz

Sosyal, kültürel, eğitim ve sportif faaliyetleriyle kent sakinlerinin sosyal yaşam seviyelerini artıracak projelere ağırlık veren Yeşilyurt Kent Konseyi, gitar, piyano, bağlama, fotoğrafçılık ve oyuncak bebek yapımı (Amigurumi) gibi kurslarla yeni yetenekleri keşfetmeye hazırlanıyor.
Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekreteri Mehmet Ercan, kültürel ve sanatsal çalışmalara ilgi duyan vatandaşların taleplerin yerine getirmek adına açacakları meslek edindirme kurslarının kayıt işlemlerine başladıklarını söyledi.
Usta öğreticiler tarafından verilecek eğitimlerin sonunda Milli Eğitim Müdürlüğü onaylı sertifikaların dağıtılacağını ifade eden Yeşilyurt Kent Konseyi Genel Sekreteri Mehmet Ercan, “ Sosyal, kültürel ve eğitim faaliyetleriyle kıymetli hemşerilerimizin eğitim hayatlarına güzel dokunuşlar yapmaya devam ediyoruz. Kentimiz ve ilçemizin sanatsal kimliğine değer katmak adına yaptığımız görüşmeler ve gelen talepler sonucunda; kültür ve sanata gönül vermiş hemşerilerimize yönelik gitar, piyano, bağlama, fotoğrafçılık ve oyuncak bebek yapımı (Amigurumi) kurslarını açmaya karar verdik. Kurslarımız maske, mesafe ve hijyen kuralları kapsamında açılacaktır. Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Halk Eğitim Merkezimizin destekleriyle açacağımız kurslarımıza kayıt yaptırmak isteyen kıymetli hemşerilerimiz, 0538 854 7971 nolu iletişim hattından gerekli bilgiler alabilir ya da  Karakavak Mahallesindeki Hilal Park içerisinde hizmet veren Yeşilyurt Kent Konseyine gelip  müracaatlarını yapabilirler. Kurs sonunda Milli Eğitim Müdürlüğümüz onaylı sertifikaları kursiyerlerimize takdim edeceğiz. Pandemi tedbirlerinin üst seviyede uygulanacağı, sağlıklı ve temiz ortamlarda açacağımız meslek edindirme kurslarımıza tüm hemşerilerimizi bekliyoruz.” diye konuştu.
 

Bakmadan Geçme