Yeni Malayaspor'da Başkan Ahmet Yaman

Yeni Malayaspor'da olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı yapıldı. Yeni Malatyaspor'da başkanlığa tek aday olarak giren Ahmet Yaman seçildi.

Yeni Malayaspor’da olağanüstü seçimli genel kurul toplantısı yapıldı. Yeni Malatyaspor’da başkanlığa tek aday olarak giren Ahmet Yaman seçildi.

Başkanlık seçimi sonrası kürsüde kısa bir konuşma yapan Yaman: “İnşallah Malatyaspor’u el birliği ile hakettiği yerlere getireceğiz” dedi.

Seçim sonrası açıklamalarda bulunan Yaman: “Dünya çapında başarılı saygın, lider istikrarlı, idari ve mali yapısı kuvvetli, alt yapısı güçlü, ilimizin spor eğitimine katkı sunmanın yanında ilimizdeki spor kültüründen yola çıkarak ahlaki ve sosyal değişime hizmet etmek için geliyoruz.” dedi.

Yeni Malatyaspor’un olağanüstü seçimli genel kurulu gerçekleştirdi. Battalgazi Belediyesi konferans salonunda gerçekleştirilen kongrede, divan kurulunun oluşturulmasından sonra saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu.
Genel kurulda daha sonra yönetime aday olan Ahmet Yaman bir konuşma yaptı. Yaman, Yeni Malatyaspor’u hak ettiği yere getireceklerini söyledi.
Tek listeyle seçime giren Yaman, kulüp başkanı oldu.

Kongrede söz alan Yaman: “İnişli çıkışlı bir yolculuğu olan kulübümüzün bundan sonraki yolculuğunun hep çıkışta olacağına olan inancım tamdır. Olumlu olumsuz birçok gelişmeler yaşandı ama bugün Şemsi Tebrizi’nin dediği gibi “Güzel bir şeye başla. Ama hep güzel olsun.” Bizde öyle yapalım. Artık bugünden itibaren yepyeni bir dönemin başlamasına vesile olmak için buradayız. Ben sporun ve daha özel de Futbolun stadyumlardan, oyunculardan doksan dakikalardan daha büyük olduğunu düşünüyorum. Kişiler enler üzerinden değil sistem üzerinden gitmenin başarının altında yatan diğer önemli bir faktör olduğuna inanıyorum. Bir kültürel değişim başlatmalıyız. İlimizin sosyal ve kültürel gelişimine de büyük ölçüde hizmet etmeliyiz diye düşünüyorum.” dedi

Bakmadan Geçme