Yeni Malatyaspor'un artık bir Ümit'i var

Yeni Malatyaspor'da Başkan adayı olan Ümit Bayram ,6 Ekim 2024 tarihli çoğunluk sağlanamadığı takdirde 13 Ekim 2024 tarihli tüzük değişikliği mali ve olağanüstü seçim için bugün resmi açıklamasını basın mensuplarına gerçekleştirdi.

Yeni Malatyaspor’da Başkan adayı olan Ümit Bayram ,6 Ekim 2024 tarihli çoğunluk sağlanamadığı takdirde  13 Ekim 2024 tarihli tüzük değişikliği mali ve olağanüstü seçim için bugün resmi açıklamasını basın mensuplarına gerçekleştirdi.
Yeni Malatyaspor’a güçlü bir yönetim ile geldiklerini dile getiren Ümit Bayram, “Biz bir yıldan fazladır ekibimizle birlikte çalışıyoruz. Geçen sene aynı şeyleri yaşadık. Bir kongre sürecimiz vardı bu kongre sürecini Adil Gevrek ile rakipte olsak yürüttük. Fakat daha sonra bu kongreyi Adil Gevrek’in ısrarları ile  biz gireceğiz biz kongreye girip bu kulübü kurtaracağız ve projelerimiz var dedi. Bizde çekildik. Bir süreç başladı bu süreçte bir başarı olmadı başarı gelmedi malesef olmadı. Adil Gevrek’in belki bir suçu yoktu, kötü niyeti yoktu, oda gerçekten çok uğraştı. Siyasiler konusunda devletimiz konusunda büyük bir çaba sarfetti ama başarı sağlayamadı.” İfadelerine yer verdi.
ÖNCE ŞEFFAFLIK VE HESAP VERİLEBİLİRLİK
Başkan Adayı Bayram, “Biz göreve geldiğimizde önce şeffaflık ve  hesap verilebilirlilik ilkesine önem vereceğiz. Herşeyimiz ortaya dökeceğiz. Yönetim kurulumuzla herşeyimizi tek tek istişare edeceğiz ve hesap vereceğiz. Gerektiğinde de Valimize , Belediye Başkanlarımıza ve milletvekillerimize hesap vereceğiz.” Dedi.
YÖNETİM ŞEKLİMİZİ ORTAYA KOYACAĞIZ
Yeni Malatyaspor’a büyük ümitlerle geldiğini belirten Bayram, “Birincisi yönetim şeklimizi ortaya koyacağız. Yeni Malatyaspor nasıl yönetilir şeklinde dosyamızı hazırladık ve uygulamaya koyacağız. Kısa vadeli bir proğram uygulayacağız.  Kulübün içine bugün gittik elektrik yok, doğalgaz yok, yani istemediğimiz bir durumda bir kulüp gördük. Kulübümüzü bu kötü durumda görünce kısa vadeli proğramımızın ne kadar önemli olduğunu gördük. Biz ilk geldiğimizde kulübün en acil ödemeleri ve yapmamız gerekenleri not aldık yazdık. Acil olan önceliğimiz evimizi temizlemeye çalışacağız. Sonra orta vadeli bir programımızı üreteceğiz. Orta vadedeki o karşımızdaki büyük dağı nasıl aşacağız onun mücadelesini vereceğiz. Kesinlikle şuna inanıyoruz ,ilk yarı bitmeden cas’daki bütün dosyaları çözeceğiz ve transfer tahtasını açacağız. Bu net ve bunu da yapacak projelerimiz  paramız bütçemiz mevcut. Biz kendimize güveniyoruz. “ şeklinde net bir şekilde konuştu.
YÖNETİM İSTANBUL VE MALATYA KANADINDA
Bayram, “Bizim İstanbul ve Malatya’da olmak üzere 15 asil 15 yedek üyelerimiz var. İnanın size yedeklerimiz  asillerimiz  gibi başlı başına yönetim kurulu olacak iş insanlarıdır. Asil olan üyelerimizde çok ciddi ihracatçı, sanayici, fabrika sahipleri, akademisyenler, kolej sahipleri, Üniversite sahipleri, Türkiye’nin belirli yerlerinde faaliyet gösteren hepsi de yüzde yüz Malatya İş İnsanları. Hepsi de bizleri sabırsızlıkla göreve gelip işe başlamak istiyorlar. Kongrede tüm asil ve yedek üyelerimiz burada olacak. Biz güçlü bir bütçe ile  geldiğimizi belirtmek istiyoruz.” Dedi.
YENİ MALATYASPOR’UN BORCUNU BİLİYORUZ..
Yeni Malatyaspor’a başkan adayı olan Ümit Bayram, kulübün tüm borcunu bildiklerini açıklayarak, “Bütün borcumuzu öğrendik ve araştırdık.  Cas’da ne kadar borcumuz var. Ne kadar alacağımız var. Bunları ekibimizle birlikte hepsinin taahhütünü aldık ve profesyonel bir şekilde çalıştık. Kısa vade ve orta vadeyi çözdükten sonra uzun vadede biz ne yapabiliriz. Bundan 4-5 sene önceki gibi süper lige çıkıp o şaşalı günlere tekrar takımızı getirmektir.” Şeklinde konuştu.
REKLAM YAPMAYA GELMİYORUZ…
Başkan adayı Bayram reklama ihtiyaçları olmadıkları belirterek, “Biz buraya reklam yapmaya gelmiyoruz. Bir takım abilerimiz  sosyal medyada bunu konuşuyor ve yazıyor, görüyorum ve üzülüyorum. Reklam para kazanmak için yapılır. Bizim paramız var, sabit gelirlerimiz var, vergi levhalarımızda var. Şirketimiz. Biz o zaman demek ki reklam yapmıyoruz. Biz paramızı zamanımızı, gücümüz vermeye geliyoruz. Burası  benim babamın toprakları benim ata toprakları. Ben vicdan sahibiyim. Ben varımı yoğumu koymaya geldim.  Hiç sıkıntı yok memleketimi seviyorum memleketim için geliyorum. Gerekirse benim hayatımdan bir şeylerde memleketime gitsin. Servetimden bir kısmı memleketime gitsin. Kimseden bir şey istemiyoruz. Belediye Başkanımızla görüştük. Kendisinden sadece manevi destek bekliyoruz dedik.  Vekillerimiz, Valimiz, Belediye Başkanlarımız manevi olarak yanımızda olsun.  Bizlere güvenin.. Her sorunu çözeriz. Sizde bize güveninki biz başaralım. Güçsüz olduğumuz zaman yanımızda sizi hissedelim ki  umudumuz olsun. Umudumuz kırılmasın.” Şeklinde konuştu.
Kulübün borcunun 600-700 miluon civarında olduğunu ve bu borcun profesyonel bir ekiple çözüşebileceğini açıklayan Bayram, “Bugün kulüp borcu 600-700 milyon deniliyor. Şu anda bu borç ödenmez ve bitmez. Fakat profesyonel bir ekiple ikna edici bir ekiple bu borç çok güzel bir şekilde çözülür. Yeni Malatyaspor için biz her şeyi yapmaya hazırız. Biz yarına bakıyoruz. Düne bakmıyoruz. Düne bakarsak sorunları çözemeyiz. Çok büyük bir yük var bu yükü çözmemiz için birlik beraberlik içinde olmamız lazım.” Dedi.

ÜMİT BAYRAM KİMDİR..
1980 Doğumlu olan Ümit Bayram, Pütürge Taşmış Köyünde dünyaya geldi. İşletme Mezunu.  Suudi Arabistan’da mağazaları bulunmakta.


 

Bakmadan Geçme