Yeni Malatyaspor'u bu hale düşürenlerden hesap sorulsun

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Yılmaz'dan sert açıklamalar..

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, yazılı bir açıklama yaparak, Yeni Malatyaspor’u bu hale getirenlerden hesap sorulması  gerektiğini söyledi.
Sporun  siyasete alet edilmemesi gerektiğini ifade eden Hakan Yılmaz, “milletvekillerinin samimi bir şekilde Yeni Malatyaspor’un hak ve çıkarlarını düşünerek hareket ettiklerine inanmıyorum. Sadece ‘ Bu iş den nasıl siyasi rant elde edebilirim ‘ in peşinde oldukları aşikar. Bu şehrin ortak paydası olan Yeni Malatyaspor’un kötü bir yönetimle nasıl bir handikapın içine düştüğü ortada. Daha geçen yıla kadar 70 milyon lira olan borç, nasıl oldu da 318 milyon liraya çıktı, anlayamadık. Yeni Malatyaspor’un başkan ve yöneticileri bunun hesabını vermelidir. Büyükşehir Belediye Başkanı ve milletvekilleri bunun hesabını sormayacaksa kim soracak?
Kulüp başarılı olduğu dönemlerde fotoğraf çektirmek için bir birleriyle yarışanlar kötü günde ortadan nasıl da kayboldular, tüm halkımız görmeli. Olağan Mali Genel Kurulda neden belediye başkanı yoktu? Neden milletvekilleri yoktu ? 
Zaman zaman Yeni Malatyaspor’un kulüp Başkanı, siyasetçileri tehdit eden açıklamalar yapıyor. Buna rağmen bir milletvekili de çıkap ‘ Sen ne demek istiyorsun ?’ demedi, diyemedi. Şimdi soruyorum; Milletvekilleri bu tehditler karşısında neden korkuyorlar? Ya kendileri açıklasılar, ya da kulüp Başkanı çıkıp her şeyi anlatsın. Yoksa, ‘ Konuşurum ha..’ demekle olmaz. Hiç kimse karnından konuşmasın. 
Biz her zaman Yeni Malatyaspor’un yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Sporu asla siyasete alet etmeyeceğiz.” Dedi

Bakmadan Geçme