Yeni Malatya Marius Sumudica ile anlaşmaya vardı.

Samet Aybaba, Çağdaş Atan derken Yeni Malatyaspor Smudica ile anlaşmaya varıldığı açıklandı.

Ligin ilk 8 haftasının sonunda 6 puanla 17. sıraya yerleşen Yeni Malatyaspor, İrfan Buz ile yollarını ayırdıktan sonra yeni teknik direktör arayışlarına başlamıştı. 
İlk olarak Samet Aybaba ve Çağdaş Atan'la görüşen Malatya ekibi, listesine Türkiye'de son olarak Çaykur Rizespor'da görev alan Marius Sumudica'yı ekledi ve Rumen hoca ile görüştü.
Taraflar dün gece gerçekleşen görüşmede büyük ölçüde anlaşma sağladı. Yeni Malatyaspor yönetimi, bugün son kez Sumudica ile görüşecek ve detaylarda aksilik çıkmazsa sözleşmeler imzalanacak.

Son olarak ülkesinde CFR Cluj'u çalıştıran fakat yaklaşık 3 ay sonunda görevine son verilen Sumudica, daha önce ülkemizde Kayserispor, Gaziantep FK ve Çaykur Rizespor 'da görev yapmıştı. 2017-18 sezonunda Kayserispor'u çalıştıran Sumudica, 2019-20 sezonunun tamamında ve 2020-21 sezonunun ilk yarısında Gaziantep FK'nın başında yer almıştı. Gaziantep ile olaylı ayrılık süreci sonrası ise Çaykur Rizespor'un başına geçen Sumudica, Karadeniz ekibinin başında sadece 7 maçta görev yapmıştı. 

AJANSSPOR

Bakmadan Geçme