Yazıklar Olsun

Büyük Birlik Partisi MDK Üyesi Ercan Altunkaya son günlerde Malatya'da yoğunlaşan depremlerden dolayı veryansın ederek, Milletvekillerine, Belediye Başkanlarına, STK'lara gönderme yaptı.

Büyük Birlik Partisi MDK Üyesi Ercan Altunkaya son günlerde Malatya’da yoğunlaşan depremlerden dolayı veryansın ederek, Milletvekillerine, Belediye Başkanlarına, STK’lara gönderme yaptı.

Sosyal medya kişisel sayfasında paylaşım yapan BBP MDK Üyesi Ercan Altunkaya, “
Üç gündür Malatya’mız üst üste sallanıyor ve vatandaşlarımız parklarda sokaklarda yatıyor. Yetkililerden halkımızı vatandaşlarımızı bilgilendiren hiç bir yönetici yok. 

Sümer parkta yatan Vatandaşlarımıza galipte hal hatır soran, bilgi veren eksikleri ile yapmacık dahi olsa ilgilenen hiç bir siyasi yoktur. Halkımız kaderine terk edilmiş bir şekilde köşe bucakta yatmaya çalışıyor. Hasta olan var, engelli olan var, çocuklar var, bebekler var, parası olmayan var, olan var ama gelipte hal hatır soran hiç bir yönetici yokdur sahada. 
Malatya’mızın mevcut Milletvekilleri nerede? Mevcut Belediye Başkanları nerede? Daire Başkanları nerede? Siyasi partilerimizde vekil adayı diye üç ay öncesine kadar biz sizin yanınızdayız yanınızda olmaya devam edeceğiz diyen vekil adaylarımız nerede? STK adı altında görev yaptıklarını iddia eden ve hiç bir yaraya merhem olmadan sağda solda Başkanız diye boy boy fotoğraf karelerine poz verenler nerede? Daha önceki dönem Millet Vekilliği yada Belediye Başkanlığı yapmış olan muhteremler nerede? Neyi bekliyorsunuz yerel seçime yakın sahneye çıkıp oyunuza talip'iz demeyi bekliyorsunuz. 
Yazılacak ve konuşacak o kadar çok şey varki hasar tespit'den yıkıma kadar enkaz çalışmasına kadar yazmakla ve konuşmakla bitmez. 
Yok arkadaş yok bu düzende bu sistem de böyle gitmez'de Rabbim hayırlı bir çıkış kapısı nasip etsin inşallah şu mağdur halkımıza. 
Ben başlığa Yorumsuz yazıklar olsun yazdım ama siz kıymetli Halkımız ne yazacak onuda sizlerin taktirine bırakıyorum. “ ifadelerini kullandı.
Selametle kalın inşallah.

Bakmadan Geçme