• Haberler
  • Malatya
  • Yazıcı ,3 Aralık Dünya Engelliler Gününe Katıldı

Yazıcı ,3 Aralık Dünya Engelliler Gününe Katıldı

Hanımefendi Hanife Yazıcı Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün Düzenlediği 3 Aralık Dünya Engelliler Gününe Katıldı

Hanımefendi Hanife Yazıcı, 3 Mart Dünya Engelliler Gününe yönelik Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen programa katıldı.
Programa; Hanımefendi Hanife Yazıcı, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal ve eşi Feray Çankal, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ercan Altın ve eşi Mukaddes Altın ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü V. Cevdet Tatar, engelli vatandaşlar ve MİAD Sevgi Evlerinde yaşayan çocuklar katıldı.
Düzenlenen programda günün anlam ve önemini belirtir sinevizyon gösteriminin ardından, özel gereksinimli çocuklar tarafından sergilenen dans gösterisi, "Kül Kedisi Sinderella" adlı tiyatro oyununun sergilenmesi ve Koro dinletisiyle devam etti.
Hanımefendi Hanife Yazıcı, özel gereksinimli çocuklarla yakından ilgilendi. Program; sevgi, gayret, başarı ve yetenekleriyle engelleri aşan çocuklarımızın çiçek takdiminin akabinde hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle sona erdi.
 

Bakmadan Geçme