Zirisa Şirvan Yücel

Yaşam Biçimleri

Zirisa Şirvan Yücel

Yaşam  biçimleri bizim aşka ne kadar açık olduğumuzu gösterir. Ne kadar açıksak okadar aşkı gerçek anlamda yaşarız. Aşkın içimize nüfuz etmesi için cesur ve açık olmak gerekir. Ancak CESURLAR AŞKI GERÇEK ANLAMDA YAŞAR. Korkak olanlar ise aşk yaşayamaz, hayatın gerçeklerini kaçırır. Gerçek aşk nasıl yaşanır? Aşk yaşamak için gerçekten  cesaret ve korkusuz olmak şart mı? Bir çok soruların cevabını bulmak için Dünya Değişim Akademisi Uzmanlarına sorduk uzmanlarımız bize gerçek aşk ve yaşam biçimlerini bizlerle paylaştı bende bu eşsiz bilgileri sizinle paylaşmaktan çok mutlu olacağım...

“BU dünyada iki tür yaşam biçimi vardır: Korkakların yaşam biçimi ve korkusuzların yaşam biçimi…

Korkaklar derin bir aşk ilişkisi yaşayamaz. Çünkü onlar başkalarından korkar, bir başkasını iç dünyasına alamaz, öz merkezinin derinliklerine nüfuz etmesine izin vermez, zırhlarını indiremez, başkasını belli bir yere kadar kendine yaklaştırır ve araya bir duvar örer. Bu durumda aşkın tezahürü imkânsızdır.

KORKUSUZLAR ise aydınlanmış zeki insanlardır. Onlar eylemlerinin sonuçlarından asla korkmayan, gelecekten ürkmeyen, geçmişi umursamayan ve şimdiki anda yaşayan insanlardır. Korkaklar sonuçlara takılır korkusuzlar ise sonuçlarla yüzleşir. Korkusuz anda kalır ve kendisini icra ettiği eyleme tamamen adar. Korkaklar sürekli hesap kitap yapar, her şeyden çekinir ve her türlü tedbiri alır. Bu şekilde hayatları ellerinin arasından kayıp gider.

ŞU an size iki sır açıklanacaktır: Birisi, şimdiki zamanda yaşamayı başaran, bolluk ve bereket içinde yaşayacaktır. Diğeri ise şimdiki anda yaşamayı başaran, aşık olmayı da başaracaktır.”

Yazarın Diğer Yazıları