Zirisa Şirvan Yücel

Kadın Sevgidir

Zirisa Şirvan Yücel

Kadın sevgisi nedir?

Kadın için kalp ve kafa'nın önemi nedir?

Bu ve bunlara benzer soruların cevaplarını Dünya Değişim Akademisi'ndeki Uzmanlara sorduk. Kadınlarla ilgili çok önemli bilgiler edindik. Bu bilgileri sizlerle paylaşıyorum.

'' Bir kadın ne kadar hata yaparsa yapsın erkek onu cezalandırmak için sevgiden mahrum etmemelidir. Çünkü bir kadın için sevgi her şeydir - yaşam gücüdür ve yaşama amacıdır.

Bir kadın her an sevgiyi vermeye ve almaya hazırdır çünkü en çok sevgiye önem verir. Kadın sevgidir ve sevgi aracıdır. O yüzden kadın asla sevdiklerini kırmak ve onlardan ayrılmak istemez.

Bir kadın zor sever ama tam sever! Kadın duygusal bir varlık olduğu için önce kalbiyle sonra da kafasıyla sever. Eğer bir kadın hem kalbiyle hem de kafasıyla severse bu sevgiyi hiçbir şey söküp alamaz. İşte buna ''tam sevgi'' denir!

Bununla birlikte eğer bir kadın  birisini sevmezse hiçbir şey onu sevmeye zorlayamaz. Bir erkek kadının kalbini kazanabilir ama eğer kafasını da kazanmamışsa terk edilmesi an meselesidir.

Buna rağmen erkeğin sevgisizliği yüzünden sevgisini kaybeden ve artık sevmeyen ama yine de terk etmeyen kadınlar var. Neden acaba? Acıma duygusundan! Duygusal bir varlık olan kadın, acıma duygusunu engelleyemez ve sevmediği hâlde bile terk edemez.''                                                                                                                                                                             

Değişim Uzmanı
Şirvan Yücel

Yazarın Diğer Yazıları