M. Said Yalçın

Öyle İşte ..!

M. Said Yalçın

İnanılmaz hatalar. Ve akabinde çiçeği burnundaki çok değerli hocamız Erol Bulut’un akıl almaz oyuncu değişiklikleri ve deyimi yerinde ise, skora razı bir şekilde maçı kapattık. Şimdi diyecekler ki yahu oynadığın takım Galatasaray. 50 bin taraftarın önünde oynadık. Eeee  bir zahmet oynayıverin hani profesyonel futbolcusunuz ya, hani profesyonel bir yönetimimiz var ya. Çok tecrübeli bir de hocamız var ki, değme keyfimize….

Profesyonel bir futbolcu ilk 18’e alınıyorsa hazır demektir. Evet elbetteki futbolcuda insan. Ölümüde olacak sevincide.. Alınıyorsa hazırdır.İlk yarı Murat sahada olsaydı sanırım skor farklı olacaktı. Diallo futbolcumu hakikaten sizce. Hep bunu eleştirir dururum.Niye alındı diye. Alındıysa kadro dışı bırakacak bir yönetime sahip değilmiyiz? Şahsım her zaman savunduğu konuyu ve inandığı konunun sonuna kadar yanında olmuştur. 3 senedir yazarım sayın Adil Gevrek’i. Herkes profesyonel futbol takımının yöneticisi olamaz diye. Şimdi bana diyeceksiniz ki, adam aldı 2.lig’den süper lig’e getirdi. Bende derim ki hadi ordan açtırmayın açılmamış ağzımı derim.

Gelelim Galatasaray maçına. Maçdan önce dedikodular aldı başını gitti. G.Sarayın aday adaylarından bir şahıs çıkıp mağlup etmeleri sonrası futbolcu başına 200 bin gibi bir rakam alacaklarına dair iddaalarda bulunmuş.İddaa sonuna kadar araştırılmalı ve hakikaten bu böyle ise tüm takım cezalandırılmalı . Yok böyle değilse sadece özür ile geçiştirmemeli aday adayı şahıs. O dediği rakamı çıkartıp malatyasporlu futbolculara verecek ve bizde diyeceğiz ki aferin sana aday adayı…

Maç dan ne anlatılır ki, Sadio Diallo sen hakikaten futbolcumusun yahu. Seni oraya koyan teknik direktörün profesyonel mi hakikaten. Seni hangi kurgu ile monte etti diallo oraya. Hadi onu da geçtik ya Sadık. Sadık ki sezon boyunca takımı sırtlayan ve her yazımızda milli takım için bulunmaz bir futbolcu diye yırtınışlarımız vardı. Bir maç da kendini mahvetti. Acemi amatör ruh ile oynadı. Hiç yakışmadı Sadık’a.

Ya Erol hocaya ne demeli. Arkadaş ego dedikleri bu olsa gerek. Gilberto, Barazite sizce kalite kumaş futbolcular değil mi?. Yahu adamları çürüttü yedek kulübesinde. Dening denen bir futbolcu var kanat oyuncusu. Ereni çıkartıyorsun madem , ya dening ya da gilberto. Daha ötesi olmaz ki. Olursa bizde deriz ki tamam bu iş bu skora Erol hoca da razı . Sen Ereni çıkartıyorsun yerine aldığın oyuncu sezon boyunca 5 dakika oynamamış Mustafayı .Kafayı sıyırtmak için sanırım taraftarlara.

Adil Gevrek ve yönetimi yeni sezonda devam etmemeli kanaatimce. Daha profesyonel futbol bilgisi yüksek kalite kumaş yöneticiler gelmeli . Ufku geniş ileriyi gören yöneticiler. Günü kurtarmak adına yönetici istemiyoruz. Aklımızdayken inşallah yeni sezonda Erol Hoca’da uçar gider….

 

Yazarın Diğer Yazıları