M. Said Yalçın

İhanetler olmuş..! Yalnız kalmış..!

M. Said Yalçın

Aylar sonra nihayet  Yeni Malatya Spor Kulüp Başkanıda basın toplantısı yaparmış dedik. Ama ne toplantıydı. Sorulan soruların cevapları yerlerde süründü. Basın Toplantısı adı altındaki yer ve mekanda sadece basın mensubu arkadaşlar yoktu. Taraftarlar derneğindeki kardeşlerimizde mevcuttu. Hal böyle olunca akla hemen Adil Gevrek Başkanın bugüne kadar yaptığı parçalama modeli geldi. Basın mensubu arkadaşlar ile taraftarları karşı karşıya koymak gibi.. İnşallah böyle bir durum yokturdur biz öyle algılamışızdır diyelim..

Koca bir şehrin ileri gelenleri için söylediği Başkan Adil Gevrek’in akıllarımıza takılıverdi. Siyasilerin kulübe müdahele etmesi doğru değilmiş. Tabiki bugüne kadar hesap sorulmaması ve akabinde Divan Başkanı ve üyelerinin elim elim epenek elden çıkan kepenek mantığıyla hareketiyle , kralda olursun padişahta..Bugüne kadar gelen kulüp başkanlarının hangi birisi siyasilerimize veya yerel yöneticilerimize bu söylemi söyledi. Aklıma gelen ise, toplantıyı yapması için siyasilerin ya da yerel yöneticilerin onay vermiş olması. İnşallah düşündüğümüz gibi değildir ama mantık yönünden baktığında gelişen olaylar bunu gösteriyor.

1,5 MİLYONU BULMAYAN

Basın toplantısına katılmadım çünkü davet edilmedim. Davet edilmediğim bir toplantıda ne işim olur ki; ama toplantının hakikaten hafızaları kurcalayacak şekilde olduğunu bilmiş olsaydım katılırdım her ne kadar davet edilmesekte. Şimdi sorarım size kulübün kulaktan kulağa 40 milyon borcu var iken şimdi nasıl oldu 60 milyon. Bilen parmak kaldırsın. Akabinde tüm kamuoyu istifa etmesini beklerken sorulara cevap vermede zorlanırken nasıl olurda 1,5 milyonu ödemeyen ve kulübün araçlarını satan zatı muhterem bu koca borcu sıfırlayacak. Ve akabinde bu 60 milyon civarındaki borç Anadolu kulüplerine göre doğalmış.

YEREL YÖNETİCİLERDEN VE MİLLETVEKİLLERİNDEN ADİL BAŞKANA VETO

Büyükşehir Belediye Başkanı, Battalgazi ve Yeşilyurt merkez ilçe belediye başkanlarının kulübe yardım etmelerinin sorumluluk olduğunu dile getirdi . İyide ortada bir başarı yok. Belediyelerin yapmış olduğu yardımlarda bizlerin yani vatandaşların cebinden giden paralar. Keza Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder açık ve net bir şekilde kulübe Adil Gevrek kaldığı sürece yardım etmeyeceğini belirtti. Keza Büyükşehirde aynı düşünce içerisindedir. Yeşilyurtun zaten profesyonel bir takımı mevcut. Yani istifa etmediği gibi yerel yöneticileri de bir bakıma zora sokan açıklamaları yapmış oldu .

FUTBOLCU İHANET ETTİ

Şimdi hem yalnız kaldığını ve akabinde futbolcuların ihanet ettiğini açıkladı. Yahu takıma transfer edeceğin futbolcu şimdi bir değil elli defa düşünüp öyle transfer olmak isteyecek. Ayağını yorganına göre uzatmayan Adil Başkan. Tek adam tek söz sahibi diyen yine Adil Başkan. Basını taraftarı ikiye üçe bölen yine Adil Başkan. Tabiki de yalnız kalacaksın. Bizleri kaale almayıp , benim yaptığım doğrudur mantalitesini yürütürsen bugün basın toplantısında işte böyle dersin. Hata yaptık, İhanet ettiler. Sen birlikteliği sağlamak adına ne yaptınki Adil Başkan..Bu taraftarı ligin ikinci yarısında kahredip durdun. Şimdide çıkmışsın yapmış olduğunuz mantıksız bir kongre tüzüğünden bahsediyorsun. Nediyeyim bu şehrin ileri gelenleri ne yapar ne eder bilemem ama , mutlaka çözüm odaklı bir orta yol bulması gerekir. Öyle tüzük var kimse kafasına göre hareket edemez mantalitesi geçilecek...

TOPLANIYORUZ...

Bugün itibari ile şehrin ileri gelen milletvekilleri ve divanın toplanacağı yönünde. Bu toplantıya katılacak şehrin ileri gelenlerinden kim olursa olsun; onlara seslenmek istiyorum; Bu takımın kulüp başkanı çıkıp da , siyasileri , yerel yöneticileri hiçe sayıp kulübe karışamaz müdahelesi doğru değil diyorsa ve bu toplantıyı gerçekleştiriyorsa, her zaman söylediğimi yinelemek istiyorum, Adil Gevrek Başkan ile yola devam kararı, İNTİHAR’ dır.

ADİL GEVREK

Anlam veremediğim bir konu daha var. Çok değil yahu bundan 10 gün öncesi yerden yere vuran Basın mensupları şimdilerde neden se sus pus. Hayırdır arkadaşlar noldu. Hani yönetim ve başkan vizyonsuzdu. Yazık etmeyelim bu kentin güzel taraftarlarına.. Şehrin futbola olan bağlılığını son zamanlarda sizlerde biliyorsunuz ki pandemi öncesi kaybettik. Sosyal Medya ağlıyor.. Yazıktır günahtır..

Yorumlar 1
Mehmet Özdemir 05 Ağustos 2020 14:38

Ne diyelim,kuşun beynine insan beynini hapsederseniz.! Bu kuş insan beyninin ağırlığından kanat çırpamaz,sonuç olarak kuşun akıbetine gelirsek,yorgun ve argın vaziyette karadan tünemesidir.

Yazarın Diğer Yazıları