Ertuğrul Gazi Gürhan

Listede Neden Yokum?

Ertuğrul Gazi Gürhan

Şu listede neden yokum?
Bu sıralama olmamış,
Bizi niye ön sıraya yazmamışlar,
Gibi gibi bir sürü lafı güzaf,
Arkadaşlar bizler Genel Başkanımızın tek bir pazarlık yapmadan, parti menfaatlerini bir kenara bırakıp, ülke menfaati için vermiş olduğu karara sonuna dek bağlıyız. Ülkücülüğün esas prensibi olarak biad kültürü, her daim devam edecektir.
Bizler isimlerimiz davanın önüne geçsin diye beklemeyiz, dava yücelsin ama ismimiz bilinmesin diye dua edenlerdeniz, yalakalığı bilmeyiz, şahıslara takılmayız, adamın adamı olmayız.
Teşkilatı bilir, teşkilat gereği neyse onu yerine getirmek için dün olduğu gibi bu günde canımızı ortaya koymaktan asla geri çekilmeyiz.
Son zamanlarda bu sözlerin haklılığını gösteren bir çok şey oldu, Genel Başkan ömrü uzun olsun, koltuktan çekilmeden başkaldıran genel başkansızları gördük, onların peşinden yönetici olamadı diye azan, adamcıları, koraycıları, meralcileri, birde çizgisi olmayan çizgisizleri, görevli olup, yönetici olup yoluna çıkmış dengesizleri, menfaati bitince davasıda biten değersizleri...
Onca şeye rağmen dimdik duran dava yiğitlerini de gördük, hatta her zorluk ve şartta, ayrılıkta yada azapta, asla ama asla taviz vermeyen şuurlu ülkücüleri, sandıktan bir oy dahi çıksa ben attım diyebilecek yüreklileri, davasını oy yada ikbal için değil, ülke ve millet için seven yiğitleri,
Duracağınız yeri siz belirleyin, önünüze 29 harf gelince kuduzlaşmanız, başta sizlerin salyalı durumunuzu gösterdiği gibi, klavye tuşunda demokrasi aramanın şuursuz bir eylem olması gerektiğini iyi öğrenin, siyaset bizleri aşar, siz siyasetçi olabilirsiniz ancak bu dava siyasetin çok üstündedir.
Dilerim ideoloji ile siyasi ikbali birbirinden ayıran ülkücüler çoğalır.
Bu duygu ve düşünceler ile bizleri hiç layık olmadığımız halde yedekte olsa listeye yazarak onurlandıran İl Başkanım Sayın R. Bülent AVŞAR a teşekkür eder,saygılarımızı sunarız.

Yazarın Diğer Yazıları