Editörün Seçtikleri

Taş fırını erkeği Tamer Karadağlı'ya karşı bölücü dayanışması

Editörün Seçtikleri

58. Antalya Altın Portakal Film Festivali’nin ödül töreninde, ödül alan Nihal Yalçın ile ödülü vermek üzere sahnede yerini alan Tamer Karadağlı arasında yaşananlar Türkiye gündemine damgasını vurdu.

           Nihal Yalçın sahnede teşekkür konuşması yaparken, Tamer Karadağlı’nın sık sık saatine bakması ve sıkıldığını gösteren mimikleri ve konuşma devam ederken arkadan yaklaşıp ödülü Nihal Yalçın’ın eline tutuşturması sonrası belli bir kesim ülkede bir atmosfer yarattı.

           Terör örgütü PKK’ya, terör örgütünün siyasi uzantısı HDP’ye, terörist Demirtaş’a yakın olan ne kadar sözde sanatçı, ne kadar siyasi varsa Tamer Karadağlı’yı linç etmek için harekete geçtiler. Bu da gösterdi ki Nihal Yalçın bu çevrelere yakın bir sanatçı…

           Zaten Nihal Yalçın’ın başka bir zaman çekilen videosunda terörist Demirtaş’ın serbest bırakılmasını istediği ortaya çıktı. Geçmişte attığı twitlerde de HDP’ye sahip çıktığı, HDP’yi bağrına bastığı çok net görülüyor.

Peki, Nihal Yalçın’a ilk sahip çıkanlar ve Tamer Karadağlı’ya ilk saldıranlar kimler?

           Her terör örgütüyle bağı, bağlantısı olan Canan Kaftancıoğlu, PKK’ya köle olmuş Pervin Buldan, HD(P)KK güzellemeleriyle bilinen sanatçı Ahmet Mümtaz Taylan ve benzerleri…

           Nihal Yalçın bunlar için nasıl değerli ise Tamer Karadağlı’nın kötü bir sözü, kötü bir fiziki davranışı olmadan linç edilmesinin manası nedir?

           Konuşma sırasında Tamer Karadağlı’nın ödülü Nihal Yalçın’ın eline vermesi dışında yapmış olduğu ne var?

Tamer Karadağlı bunu yaparken de oldukça sempatik davranışlarla yapmıştı.

           HD(P)KK merkezinde buluşan siyasilerin, sanatçıların bu kadar kudurmasını ve Tamer Karadağlı’yı linç etmesini sağlayacak ne olmuştur?

Olan sadece HD(P)KK’ya güzellemeler yapan Nihal Yalçın’ın incinmiş olmasıdır.

           Onbinlerce insanı öldüren, binlerce askerimizi, polisimizi şehit eden terör örgütü PKK’ya hizmet eden Pervin Buldan’ın…

           Terör örgütü PKK’nın kurucularından ve onbinlerce insanın ölümünün baş sorumlu olan teröristbaşı Sakine Cansız için, MLKP kurucusu teröristbaşı Hasan Ocak’a ağıtlar yakan Canan Kaftancıoğlu’nun…

           HDP’ye oy veren, PKK’lıların teröristbaşı Öcalan için yaptığı açlık grevine sahip çıkan, HD(P)KK’nın her eyleminde, söyleminde başını uzatan sanatçı Ahmet Mümtaz Taylan’ın tek derdi Tamer Karadağlı’nın konuşma esnasında Nihal Yalçın’ın eline ödülü vermesi olabilir mi?

           Elbette bu kadar basit değil… Kanlı terör örgütlerinin bu tür hizmetkârları, bu hizmette katkısı olanları koruyor sadece… Ahmet Mümtaz Taylan‘ın sosyal medya hesabından “Her başarılı kadının ensesinde vızıldıyan bir erkek vardır” mesajını paylaşmasına, Tamer Karadağlı da “Doğru bir saptamada bulunmuş Ahmet Mümtaz Taylan, herhalde Abdullah Öcalan fısıldıyor” şeklinde cevap vererek Ahmet Mümtaz Taylan’ı kendi cümlesiyle vurmuştur.

           “Başkan Apo’nun heykelini dikeceğiz” diyen terörist Demirtaş için “Serbest bırakılmalı” diyen Nihal Yalçın’a sahip çıkan Ahmet Mümtaz Taylan’ın teröristbaşı Öcalan için grev yapan PKK’lılara destek vermesine “Abdullah Öcalan fısıldıyor” vurgusu tam oturmuştur.

           Sanatçı Tamer Karadağlı Azerbaycan Türk’ü olan bir vatan evladıdır. Her fırsatta da Türk milliyetçisi olduğunu vurgulamıştır. Bu son olaylar sonrası bir kez daha dile getirmiştir.

           Kendisine sosyal medya üzerinden linç girişiminde bulunan malum çevreye haykıra haykıra “PKK benim için terör örgütüdür, Abdullah Öcalan ise teröristbaşıdır” demiştir.

           Sırf bu cümlesi bile her Türk vatandaşının ona sahip çıkmasını gerektirecek bir sebep olmuştur.

           Taş fırın erkeği karakterinin sadece dizilerde bir rol modeli olmadığını, gerçekte de öyle olduğunu Tamer Karadağlı göstermiştir.

           MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’de sanatçı Tamer Karadağlı’yı bu duruşundan ve ona yönelen HD(P)KK saldırılarından dolayı arayıp tebrik etmiş ve moral-destek vermiştir.

           Sanat camiası içinde vatan-millet- bayrak sevdalısı olan hangi sanatçı varsa da Tamer Karadağlı’ya sahip çıkmalıdır. Azınlık ama ihanetlerinde birbirine sahip çıkanlar kadar cesaretli olma vakti gelmedi mi?

           Nihal Yalçın’ın eline ödül verildi diye tüm HD(P)KK’lılar ayağa kalkıyorsa, milliyetçi Tamer Karadağlı’ya edilen hakaretler ve tehditler karşısında da herkes duruşunu göstermelidir.

           Bugün göstereceğiniz duruş yarınlarda Türkiye’nin korunmasında herkese cesaret aşılayacaktır.

YILDIRAY ÇİÇEK

TÜRKGÜN GAZETESİ

Yazarın Diğer Yazıları