Burak Dönmez

Zirvede Bırak Be Başkanım…!

Burak Dönmez

Öncelikle bundan böyle Malatya Cadde ailesinde her hafta köşe yazılarım ile sizlerle birlikte olmaya çalışacağız. 1993 doğumlu olup, Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu mezunuyum. Bu sezon 44 Tepehan spor (1.Amatör) kulüp yöneticileri ile 1 senelik teknik direktörlük konusunda anlaşmaya vardık.
Süper Lig ve Amatör futbol karşılaşmalarını baz alan yazılarım ile bundan böyle sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşayacağım. Bugün ilk yazım olması münasebetiyle Süper Ligi yazmak istedim. İlerleyen haftalarda Amatör Futbolun karşılaştığı maddi ve manevi bağlamdaki sorunlarını dile getirmeye çalışacağım. Ayrıca Amatör futbola gönül veren yöneticileri ve futbolcuları da sizlerle köşe yazılarımla paylaşacağım.

İrfan buz başarısızlık gösterdi tamam doğru ama bunun sebebi yönetimdir. Taraftarımız Hatay maçında adil gevreğe artık yeter diyerek baskı yaparak kendisinin görevi artık bırakması gerektiğini protesto ederek belli etti. 
Ama başkan her zamanki gibi kendi başarısızlığını teknik direktöre kesti. Baskı gelince kendisine o da teknik direktöre cezayı kesip hocayı yolluyor yerine başka bir hocayı getiriyor. Yeni Malatya spor zorlu bir dönemden geçmektedir. Göreve Marius Sumudica getirildi peki bu bir çözüm mü tabii ki de hayır, peki yeni gelen hocada başarı sağlamazsa sorun kimde yine mi hocayı istifaya zorlayıp yerine başka birini mi getirecek. 
Adil başkan bir rahmetli efsane başkanımız Nurettin Soykan olamaz mıydı? Olabilirdi ama kendisi efsane değil eski başkanlar gibi olmayı tercih ediyor. Adil başkan Malatya sporumuzu 2.ligden alıp şampiyonluklar yaşatıp süper lige çıkardı. Ve süper ligde UEFA’YA götürdü, takımımız ondan sonra yönetimde sıkıntılar çıkmaya başladı. Takım ve şehir olumsuz etkilendi yalnız kaldı her anlamda daha da zorlamamalıydı. Takımı emin ellere teslim etmeliydi yönetimi ve maddi anlamda sıkıntısı olmayan kişilere görevi teslim etmeliydi. Ama kendisi direnmeye başladı direndikçe hem takım olumsuzluklar yaşamaya başladı hem de kendisi kötü anılmaya başladı.İnşallah bu seneyi de kazasız belasız atlatalım da sen de artık bırak git bizim efsane başkanlarımız arasında ismin olsun sen direndikçe takım kaybolmaya başladı. Zirvede Bırak Be Başkanım…
 

Yazarın Diğer Yazıları