• Haberler
  • Spor
  • Ya Parayı Verirsiniz yada Tetteh ve Mustafa'yı Satarım..!

Ya Parayı Verirsiniz yada Tetteh ve Mustafa'yı Satarım..!

Adil Gevrek Sıkıştığı Zaman Gürkan'ın Yanında…

Geçtiğimiz hafta Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret eden Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, 12 milyon para istedi..
12 Milyon parada olumsuz yanıt alan Adil Gevrek ise, para gelmezse Tetteh ve Mustafa Eskihellaç’ı satacağı bilgisini verdiği gelen haberler arasında. Sezon başından berli şehrin ileri gelenleri kulübü bırakması yönünde çağrılarda bulunmasına rağmen, Adil Gevrek ve olmayan yönetimi bırakmamakta ısrar edince, kaoslu günlerin geleceğinin sinyallerini verdi.
Geçtiğimiz günlerde Başkan Gürkan’ı ziyaret eden Adil Gevrek, 12 milyon paraya ihtiyaç olduğunu ve bu parayı bulamadığı tadkirde ise, Tetteh ve Mustafa Eskihellaç’ı satacağını açıklayıcı bilgiler haber merkezimize ulaştı.
Sosyal medyada ayyuka çıkan Antalya kampında futbolcuların antrenmanlara çıkmadığı yönündeki habere karşılık, resmi internet sitesinden cevap veren ve futbolcuların gülme pozlarını yayınlayan kulüp ve akabinde sosyal medyada bazı yanlı taraftarların Başkan Gürkan’a baskıları her zamanki gibi, Adil Gevrek ve zevatlarının oyunu olduğu aşikarca ortada. 
Geçtiğimiz sezon son 5 karşılaşmada devreye giren Selahattin Gürkan takımı ligde bıraktığı gibi, sezon biter bitmez Adil Gevrek’e takımı bırak demesine rağmen, bırakmayarak hem Büyükşehir Belediye Başkanına, hemde metropol belediye başkanlarına efelenerek kulübü bırakmadığı gibi, kimseden destek almayarak yola devam edeceğiz dedi. 
Kalan maçlarda kulüpte maddi bağlamda sorun olduğu gibi , Adil Gevrek  maddi bağlamdaki sorunu, Tetteh ve Mustafayı satarak gidereceği gelen haberler arasında.
 

Yorumlar 1
Fırat 30 Ocak 2022 21:47

Babasının malımı satıyor, belediye başkanınıda arada harcadı, bir milyonluk şehirde hiç kimsenin gücü yetmiyor, yazık

Bakmadan Geçme