Viranşehir Eğt.Gücü 2 H.Girmanaspor. 0

Bölgesel amatör futbol liginde malatya'mızısı temsil eden, Malatya Hekimhan Girmanaspor bugün deplasmanda Şanlıurfa temsilcisi Viranşehir eğitim gücü ile karşı karşıya geldi.

Bölgesel amatör futbol liginde malatya'mızısı temsil eden,Malatya Hekimhan Girmanaspor bugün deplasmanda Şanlıurfa temsilcisi Viranşehir eğitim gücü ile karşı karşıya geldi.
Karşılaşmayı 2-0 kaybeden Malatya  Hekimhan Belediyesi Girmanaspor Kulübü Sportif direkdör Ramazan Koçak yaptığı açıklamada;
Mükemmel bir oyun oynayan takımımız ilk yarı üç tane net gol pozisyonu ve ofsayıt gerekçesiyle olmayan golümüzu vermeyip ilk yarı sıfır sıfır biten. İkinci yarının başında deplasmanın tribün baskısı sonucu yediğimiz gol nedeniyle Bir sıfır geriye düştük golden sonra kırk dakika tek Kale top oynamamiza rağmen doksan arti yedide kontradan yediğimiz gol yüzünden İki sıfır mağlup olduk .
Bir tl almadan haftalardır mücadele eden sporcu kardeşlerimizi canı gönülden tebrik eder Teknik ekip Bekir Balalan ve Antrenör Fuat Özer hocamızı tebrik ederiz  Hekimhanlı iş insanları  takımlarına sahip çıkmalarını temenni ederiz.

Bakmadan Geçme