Vali Şahin Yeni Malatyaspor yönetimi ile ilgili 3-4 kişi ile görüştük

Malatya Valisi Hulusi Şahin, Yeni Malatyaspor yönetimi ile ilgili 3-4 kişi ile görüştüklerini belirterek

Malatya Valisi Hulusi Şahin, Yeni Malatyaspor yönetimi ile ilgili 3-4 kişi ile görüştüklerini belirterek;"Bir kaos dönemi yaşıyor. Fakat kısa zamanda toparlanacaktır. Şu an görüşmelerde bulunuyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız ile beraber hareket ediyoruz. Beraber tavır alıyoruz. Tavrımız şu; Malatya'yı seven, futbolla ilgilenen, kamuoyu tarafından kabul gören yönetimin oluşmasını istiyoruz. Bugün 3-4 tane önemli isimle görüştüm. Herkesin farklı düşünceleri var. Borçlarla ilgili yeni oluşumla ilgili. Ben inanıyorum ki Malatya sahipsiz kalmayacak. "dedi.

Vuslat TV'de yayınlanan Bayram Sohbetleri programında konuşan Malatya Valisi Hulusi Şahin "Batman'da futbolun içine isteyerek girmedim. Mecburiyetler bizi işin içine itti. Fakat 60 yıllık Batmanspor'un kapısına kilit vurulmasını istemediğimiz için sorumluluk aldık. O süreçte kulüp iyi noktalara geldi. Ben böyle bir sonuç beklemiyordum. Şehirde büyük bir sevinç ve heyecan oldu. Futbolun birleştirici gücü var. Çok büyük tanıtım iknaı sağlıyor. Malatya ismine futbol büyük katkı sağlar. Ben Trabzonluyum. Trabzon'dan biliyoruz. Trabzon'u Trabzon yapan değerlerden biri Trabzonspor'dur. "dedi.

"Kalbi Malatya için atan herkes ayağa kalkmalıdır" diyen Şahin: "Yeni Malatyaspor Süper Lig'den 1. Lig'e çıktı. 1. Lig'de az bir lig değil. Herkes çıkamaz. Ama daha kötü olmaması için müdahale etmek lazım, pozisyon almak lazım. Malatya'nın bu değerine sahip çıkmak lazım. Malatya'nın isminin başarısızlıkla anılmasına bir Malatyalı'nın gönlünün razı olacağını ben düşünmüyorum. Kalbi Malatya için atan herkes ayağa kalkmalıdır. Ben Malatya'nın çok rahat bir şekilde Malatya'yı ayağa kaldıracağını eski güzel günlere taşıyacağını düşünüyorum. Bunun Malatya şehrine büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum. Müthiş bir stat yapılmış. Bu stat hatırına tekrar ayağa kaldırmalıyız." ifadelerine yer verdi. 

Yeni Malatyaspor'da yönetimin tekrar oluşturulması için Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile beraber hareket ettiklerini belirten Şahin: "Bir kaos dönemi yaşıyor. Fakat kısa zamanda toparlanacaktır. Şu an görüşmelerde bulunuyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız ile beraber hareket ediyoruz. Beraber tavır alıyoruz. Tavrımız şu; Malatya'yı seven, futbolla ilgilenen, kamuoyu tarafından kabul gören yönetimin oluşmasını istiyoruz. Bugün 3-4 tane önemli isimle görüştüm. Herkesin farklı düşünceleri var. Borçlarla ilgili yeni oluşumla ilgili. Ben inanıyorum ki Malatya sahipsiz kalmayacak. Malatya yakında yeni yönetimiyle hak ettiği yerlere gelecek bir oluşuma kavuşacak.  Yönetim ve para değil sadece. Tribünler dolmalı. Herkes Yeni Malatyaspor'a katkı sağlayacak. Herkesin parasına değil ilgisi ve sevgisine de ihtiyaç var. " ifadelerine yer verdi. 

Bakmadan Geçme