Vali Hulusi Şahin'den Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'a İadeyi Ziyaret

Sayın Valimizin Tecrübelerinden Her Zaman Faydalanacağız

Vali Hulusi Şahin’in Yeşilyurt Belediyesini ziyaretinde konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Sayın Valimizin bilgi ve deneyimlerinden üst seviyede yararlanarak Malatya ve Yeşilyurt’a daha güzel hizmetlerin gelmesi için çaba sarf edeceğiz.” diye konuştu.
Malatya Valisi Hulusi Şahin, Yeşilyurt Kaymakamı Osman Uğurlu ile birlikte Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a iadeyi ziyarette bulundu.
Yeşilyurt’ta tamamlanan, devam eden ve planlanan projelerle ilgili Vali Hulusi Şahin’e detaylı bilgiler paylaşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Vali Şahin’e nazik ziyaretinden dolayı teşekkürlerini sunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Malatya’ya atanan Sayın Valimiz Hulusi Şahin’e öncelikle yeni görevinde üstün başarılar dilerim. Yeşilyurt Belediyemizde ağırlamaktan onur duyduğumuz Sayın Valimizin bilgi, deneyim ve tecrübelerinden her zaman yararlanarak Malatya ve Yeşilyurt’a daha güzel yatırımların gelmesi için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Sayın Valimize Yeşilyurt’umuzun genel özellikleri, 2014 yılından bugüne kadar gerçekleşen yatırımlar ve geleceğe dönük projelerimiz hakkında detaylı bilgiler paylaştık. Tarihiyle, kültürüyle, tabiat güzellikleriyle, gastronomisiyle ve  misafirperver insanlarıyla birbirinden farklı zenginliklere sahip güzel ilçemiz son yıllarda büyük bir değişim ve dönüşüm yaşıyor. Bizlerde 82 mahallemizin tamamına yaptığımız insan odaklı yatırımlarımızla hemşehrilerimizin yaşam kalitelerini yükseltmeye çalışıyoruz.Tarih, kültür, gastronomi, sanayi ve tarım kenti olan Yeşilyurt’umuzun ismine ve geçmişine layık yatırımlarla geleceğe güzel eserler bırakıyoruz. Fiziksel yatırımlardan sosyal, kültürel, sanatsal, sportif, temizlik ve çevre yatırımlarına kadar her alanda çalışarak Yeşilyurt’umuzu daha fazla güzelleştirmeye çalışıyoruz. Bundan sonrada aynı tempoyla çalışarak Yeşilyurt’umuzu büyütmeye devam edeceğiz. Bugün ki ziyaretlerinden dolayı Sayın Valimize ve Sayın Kaymakamımıza çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
Vali Hulusi Şahin’de misafirperverliğinden dolayı teşekkür ettiği Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a çalışmalarında başarılar diledi.


 

Bakmadan Geçme