Vali Baruş Şeyhbayram-Abdulgaffar-B.Mustafa Paşa Mahalle Muhtarlarını Ziyaret Etti

Vali Baruş Şeyhbayram-Abdulgaffar-B.Mustafa Paşa Mahalle Muhtarlarını Ziyaret Etti

Vali Aydın Baruş, beraberinde İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, ve Mahalli İdareler Müdürü İsmet Timur ile birlikte Battalgazi İlçesi Şeyhbayram-Abdulgaffar-B.MustafaPaşa Mahalle Muhtarlarını ziyaret etti.
Şeyhbayram  Mahallesi Muhtarı Mustafa Canberk, Abdulgaffar Mahalle Muhtarı Hüseyin Özcan ve B.MustafaPaşa Mahallesi Muhtarı Mustafa Eren’i ziyaretlerinde Vali Baruş, Mahallelerinin sorunları ve çalışmaları hakkında muhtarlar ve azalarıyla sohbet ederek bilgiler aldı.
Muhtarlarımızın devlet ile vatandaş arasında köprü görevini yaptığını belirten Vali Baruş, “Vatandaşlarımızın sıkıntılarının giderilmesi noktasında ilk merci olan muhtarlarımız ile iletişime önem verdiklerini belirterek, sorunların yerinde tespiti noktasında muhtarlarımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren muhtarlar, mahallelerinin sorunlarıyla ilgilenen Vali Baruş’a teşekkür ettiler.
Ziyaretlerin ardından Adafı 2 Nolu Aile Sağlığı Merkezi, Engelli Spor Merkezi ve mahallelerde bulunan esnafları tek tek gezerek ziyarette bulunan Vali Baruş ve beraberindekiler esnaflarla sohbet ederek sorun ve taleplerini dinleyip bol ve bereketli kazanç dileğinde bulundular.

Bakmadan Geçme