Vali Baruş Bayram Nedeniyle Yol Kontrol Noktalarını Ziyaret Etti

Vali Aydın Baruş, Kurban Bayramı dolayısıyla uygulama ve yol kontrol noktalarında görev yapan kolluk kuvvetlerinin bayramını kutladı.

Vali Aydın Baruş, Kurban Bayramı dolayısıyla uygulama ve yol kontrol noktalarında görev yapan kolluk kuvvetlerinin bayramını kutladı.

İlk olarak Kale İlçe girişindeki uygulama noktasını denetleyen Vali Aydın Baruş’u Kale Kaymakam V. Nurullah Kaya karşıladı. Burada görev yapan Jandarma Personelinin bayramını kutlayan Vali Baruş Elazığ Yolu Çiftlik Mevki Yol Kontrol Noktasına geldi. Burada görevli Polislerin bayramını kutladıktan sonra Kurban Bayramı dolayısıyla oluşabilecek olaylar ve trafik kazalarının önüne geçmek için polisler tarafından Malatya-Elazığ yolunda yapılan denetimde sürücü ve yolcuların emniyet kemeri takıp takmadıkları denetlenirken, sürücülere araç kullanırken cep telefonu kullanmamaları ve hız limitine uymaları konusunda uyarılarda bulunuldu. Araçlarda bulunan çocuklara temel trafik kurallarının yazılı olduğu ahşap kutularla çikolata ikram eden Vali Baruş, çocuklardan da anne ve babalarını trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulunmalarını istedi.

Akabinde Cumhuriyet Örnek Köy Jandarma Karakolunu ziyaret eden Vali Baruş’u Doğanşehir Kaymakamı Halil İbrahim Köroğlu karşıladı. Hem bölgenin güvenliğini sağlayan hem de yol kontrolünü sağlayan Jandarma Personelinin Bayramını kutlayan Vali Baruş, Ankara yolu yol kontrol noktasını ziyaret etti. Burada yol denetimine katılan Vali Baruş, sürücülerle sohbet ederek bayramlarını kutladı. Trafik Kurallarına hassasiyet gösterilmesi gerektiğini belirten Vali Baruş  çocuklara temel trafik kurallarının yazılı olduğu ahşap kutularla çikolata ikram etti.

Vali Aydın Baruş’a ziyaretlerde İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ve İl Jandarma Alay Komutanı Albay Necmi İnce eşlik etti.

Bakmadan Geçme