• Haberler
  • Malatya
  • 'Üretken Belediyecilik' anlayışımızla ayrım yapmadan hizmet etmeye devam edeceğiz.

'Üretken Belediyecilik' anlayışımızla ayrım yapmadan hizmet etmeye devam edeceğiz.

Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz

Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz,31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimlerinde görevde olmanın 4 yılını değerlendirdi.

Başkan Cengiz, "31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde “ Kuluncak Ehline Emanet “ diyerek bizlere vermiş olduğunuz bu kutlu görevde dört yılımızı geride bırakmış bulunmaktayız.
Güzel ilçemize dört yıldır hizmet etmenin onur ve gurunu taşıyorum. Göstermiş olduğunuz güvene minnettar olduğumu belirtmek istiyorum. Bu görevi, layık olduğu şekilde dürüstçe, sevgiyle yılmadan, yorulmadan çalışarak yerine getirdiğimizden kimsenin kuşkusu olmasın.
Doğup büyüdüğümüz bu ilçeye 7 gün 24 saat hizmet ederek, ben değil biz diyerek el ele, kol kola, gönül gönüle ilçemizin çıkarları için hep birlikte geleceğe yürüyemeye ilk günkü heyecanımızı kaybetmeden “Üretken Belediyecilik” anlayışımızla ayrım yapmadan hizmet etmeye devam edeceğiz.
Yeni projeler, yeni eserler ve hizmetler üretmeye ilçemizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamaya devam edeceğiz. Her şeyden önemlisi de gönüller kazanmaya devam edeceğiz.
Sosyal belediyecilik anlamında kültür, sanat, gençlik, spor ve eğitimde de ilçemize vizyon kazandırmaya devam edeceğiz.
Değerli hemşehrilerilerim ; amacımız her zaman Kuluncak’ı yüceltmek ve daha ileriye götürmek olacaktır yine ilk göreve geldiğimiz günden itibaren Başkanlık makam odamızın kapılarını ardına kadar vatandaşlarımıza açtık. Bundan sonrada bu daima böyle olacaktır. Kuluncak Belediye Başkanı olarak vatandaşlarımın daima emrinde olduğumu da ifade etmek istiyorum.
Bu vesile ile tüm kıymetli hemşehrilerimi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyor hayırlı ramazanlar diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Bakmadan Geçme