Ünlü 'Yağ Sıkıntımız Yok'

Esenlik Süper Marketler Genel Müdürü Ata Ünlü Yağ stokları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Esenlik Süper Marketler Genel Müdürü Ata Ünlü Yağ stokları ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Esenlik Süper marketler Genel müdürü Ata Ünlü son günlerde ülkemiz genelinde yağ stokları ile ilgili bir sıkıntı yaşanmadığını bunu kasıtlı olarak fiyat artışları için ortaya atılan boş bir iddia olduğunu söyledi. Ünlü bu gelişmeler üzerine gazetecilere açıklama yaptı.
Ünlü” Esenlik Genel Müdürlük ve Esenlik A.Ş olarak Malatyalı ve halkın marketiyiz. Halkımıza kesinlikle yağ yokluğu yaşatmayacağız. Tedariklerimize rutin olarak devam ediyoruz. Piyasada ki uygun fiyatlar üzerinden her gün satışlarımız devam ediyor. Hiç bir marketimizde yağ eksikliği yoktur. Ben şuna üzülüyorum Sosyal medyada bazı art niyetli kişilerin yağ ile ilgili spekülasyon yapmaları ve vatandaşlarımızın da buna inanması bizleri üzüyor. Bence sosyal medyaya inanacaklarına devlet büyüklerimizin yapmış olduğu açıklamalara itibar etsinler. Şuan bütün dünyada kriz var ama inşallah ülkemizde bu kriz olmayacak. Ben devlet büyüklerime güveniyorum. Ülkemiz sıkıntı yaşamayacaktır. 
Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ın bizlere olan tavsiyesi Malatyalı halkımıza hiçbir ürün eksikliği yaşatmayın. Ne yapıp edin ürünleri zamanında temin ederek raflarda vatandaşlarımıza satışını yapın talimatları var. Buna uygun olarak arkadaşlarımızın üstün gayretleri ile Yağ dahil hiçbir ürünün eksikliğini yaşatmamaya çalışıyoruz. Bizim hangi marketimize giderseniz gidin yağımız raflarda satılıyor ve bir sıkıntı yok. Yağ bulamadık alamadık mazeretini kabul etmiyoruz. Sizlerin de gördüğünüz gibi marketlerimiz de halkımıza yetecek kadar yağımız var. Bazı marketler bize rekabet olsun diye düşük fiyat açıklayıp 3-5 tane sattıktan sonra tükendi demeleri bence yanlış bir yaklaşımdır. Keşke bunu yapmasalar ve vatandaşı aldatma yöntemlerine gitmeden sonuna kadar ellerinde yağ varsa satışa devam etmeleri doğru olacaktır. Halkımızın da telaşa paniğe kapılmadan bu süreci atlatmalarını istiyorum. Halkımız ihtiyacı kadar alsın. Fazla almanın kimseye bir faydası yok. Ülkemize devletimize ve milletimize güvensinler. Hiçbir şekilde sıkıntı yaşamayacağımızı ben biliyorum. Halkımızın da buna inanmasını bekliyorum. 
Yeni sezon ürünleri çıkana kadar hiçbir sıkıntı yaşamayacağız. 
Ata Ünlü yaptığı açıklamalardan sonra Esenlik AŞ’nin altında bulunan Esenlik markette 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısı ile kadın müşteri ve kadın personellerine karanfil dağıtarak 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Haber Erdal ÖZTÜRK

Bakmadan Geçme