Türker ve Şahin Ailelerinin Mutlu Günü

Malatyalı İşadamı Recai Şahin'in oğlu Yunus ile Malatya'nın tanınmış isimlerinden Mehmet Kamuran Türker'in kızı Feyza dünya evine girdi.

Genç çiftin, “ Bu özel günümüzde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız. ” mesajı ile yaptığı davete Malatya ve çevre illerden bürokratlar, iş insanları, daire müdürleri, kurum temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından çiftlerin nikah meresimi yapıldı. Gerçekleştirilen nikah merasimi ile genç çift bir ömür boyu beraberlik için “Evet” dedi. Kaşşık Park Düğün Salonu’nda gerçekleşen törende genç çiftin nikah şahitliklerini AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil ve aile dostları yaptı, nikahı ise Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan kıydı. Evlenme cüzdanını Feyza geline veren Başkan Gürkan, hediye ettiği kahve takımının ardından, “Kahve içerken bizi de hatırlarsınız” diyerek genç çifte, “Birebirinize saygıda sevgide kusur etmeyin. Birbirinizi sevip sayın ki mutlu olasınız.” diye tavsiyelerde bulunarak mutluluklar diledi.

Nikah merasimi sonrası misafirlerini uğurlayan İşadamı Recai Şahin, ”Evlatlarımızın bu mutlu gününde bizleri yalnız bırakmadıkları için tüm protokole, aile dostlarımıza ve tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz. Efendimiz (sav) şöyle buyurmuştur, ‘Evlenen, imanın yarısını tamamlamış olur, kalan yarısı hakkında ise Allah'tan korksun!’ diye. Peygamber hadisini gerçekleştiren ve yuva kuran çocuklarımıza da bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Yuva kurmak isteyen tüm gençlerimize de rabbim kolaylıklar versin. İnşallah gençlerimiz Peygamber hadisini yerine getirerek güzel bir yuva kurar.” sözlerini kullandı.

Gelin Feyza Şahin’in babası Mehmet Kamuran Türker ise, ”Bu mutlu günde evlatlarımızın sevincine şahitlik ettik. Rabbim bir ömür boyu mutluluklar nasip etsin. Bizleri yalnız bırakmayan değerli misafirlerimize teşekkür ediyoruz.” diye konuştu. 

Çiftlerin Nikah şahitliğini yapan AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, ise konuşmasında kirvesi olduğu Yunuş Şahin’in düğününe katılmaktan büyük onur duyduğunu kaydederek, genç çiftlere mutluluklar diledi. Pakdil konuşmasında, “Yuvanın temelinde sevgi, saygı, hoşgörü ve muhabbet bulunmalı. Birbirinize sevgide, saygıda kusur etmeyin. Birbirinizi sevin, birbirinizi sayın.” diyerek tavsiyelerde bulundu.

Bu mutlu günde kendilerini yalnız bırakmayan misafirlere teşekkür eden Yunus ve Feyza Şahin çifti,” Hayatımızın en mutlu gününü yaşadık. Çok mutluyuz. Bu anı ölümsüzleştirmek ve gelecekte fotoğraflara baktığımızda mutluluğumuzu tazelemek için aile dostlarımızı nikahımıza davet ettik. Ve gördük ki tüm misafirlerimiz davetimize icabet ettiler. Şimdi ise nikah sonrası valizimizin içerisine kucak dolusu anılarımızı koyacağız. Hatırı sayılır ve çok değerli misafirlerimize tekrar teşekkür ediyoruz.” dedi.

Düğün takı merasiminin ardından semazen gösterileriyle sona erdi.    

A. Vahap Kaygusuz – A. Nihat Yavuz

Bakmadan Geçme