Türk Eğitim Sendikasına Ziyaret

MHP İstanbul milletvekili Arzu Erdem, eğitimde yaşanan sorunlarla ilgili olarak Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan ve diğer yetkililerle istişare toplantısında buluştu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul milletvekili Arzu Erdem, eğitimde yaşanan sorunlarla ilgili olarak Türkiye Kamu Sen'e bağlı Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan ve diğer yetkililerle istişare toplantısında buluştu.
TÜRK EĞİTİM-SEN'İ ZİYARET
MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan'ı makamında ziyaret etti. Sendikanın Genel Sekreteri Musa Akkaş ve Genel Başkan Yardımcıları Seyit Ali Kaplan, M.Yaşar Şahindoğan, Cengiz Kocakaplan, Selahattin Dolğun ve Fuat Yiğit ile toplantı gerçekleştirdi. 
GEYLAN'IN AÇIKLAMASI
Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili Arzu Erdem'in genel merkezlerini ziyaret ettiğini belirterek şöyle dedi:
"Kamu çalışanlarının ve eğitim çalışanlarının sorunlarına duyarlılığını bildiğimiz Sayın Vekilimize ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz. "⁦

 

 

Genel Başkan Yardımcısı M.Yaşar Şahindoğan da, MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem'in ziyarette TBMM’de görüşülen Milli Eğitim Bakanlığı bütçesi ve çalışmaları hakkında bilgiler verdiğini belirterek, eğitim çalışanları için ortaya koyduğu gayretlerden ötürü Arzu Erdem'e teşekkür etti.


Kaynak: ucuncusayfahaber.com

Bakmadan Geçme