Türk Eğitim Sen Seçim Startını Verdi..!

Türk Eğitim Sen Malatya Şube Başkanı Çetin Türkyılmaz, yaklaşan delege seçimleri ile ilgili startı verdiklerini açıkladı..

Türk Eğitim Sen Malatya Şube Başkanı Çetin Türkyılmaz, yaklaşan delege seçimleri ile ilgili startı verdiklerini açıkladı..
Göreve geldiği günden bu yana başarılı çalışmaları ile eğitimde söz sahibi olan ve üyelerini yüzde 150 artıran, Türk Eğitim Sen Malatya Şube Başkanı Çetin Türkyılmaz ve yönetimine, Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetimi nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
Türk Eğitim Sen Malatya Şube Başkanı Çetin Türkyılmaz ziyarette, “Türk Eğitim Sen Malatya ailesi olarak seçimlere 1,5 ay gibi kısa bir zaman kaldı. Hazırlıklarımızı tüm hızıyla devam ettiriyoruz. Her bölgemizde delege adaylarımızı belirliyoruz. Hummalı ve tatlı bir seçime gidiyoruz. Her gittiğimiz bölgede şahsımıza ve yönetimimize büyük iltifatlar ve destek görmekteyiz. Buda bizi eğitim camiasında işimize daha çok odaklanmamıza sebep olmaktadır. “ dedi.
Eğitim camiasında Malatya’da söz sahibi olduklarını dile getiren Türkyılmaz, “ Bu başarı sadece Türk Eğitim Sen. Şube Başkanı Çetin Türkyılmaz ve yönetimin değildir. Bu başarı grafiğini tüm üyelerimiz ile birlikte ele ele gönül gönüle vererek başardık. “ ifadelerini kullandı.
Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise, “Eğitim, en yaygın tanımı ile bireyde kendi yaşantısı yoluyla ve kasıtlı olarak istendik değişim meydana getirme sürecidir. Eğitimin tanımı ile alakalı olarak birçok farklı görüş bulunsa da bu tanımları yapanlar, kendi hayatlarımızı devam ettirip daha iyi noktalara taşıyabilmekten tutun da toplumsal gelişime ve ilerlemeye kadar eğitimin yaşantımızdaki yeri ve önemi konusunda hemfikirler. Malatya’da hakikaten Çetin Türkyılmaz ve yönetimi eğitim konusunda var gücüyle çalışmakta ve katkılarının olduğu kesinlikle ve kesinlikle tartışılmaz bir konu olarak görmekteyiz.Şahsım derneğim ve tüm üyelerim adına Türk Eğitim sen’de yaşanacak seçim telaşında Çetin Türkyılmaz Başkana ve yönetimine başarılar diliyoruz.” Şeklinde konuştu.
 

Bakmadan Geçme