TFF'nin Bal Ligine Desteği

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından 2024-2025 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) katılan tüm kulüpler için sağlanacak olan destekler belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından 2024-2025 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) katılan tüm kulüpler için sağlanacak olan destekler belli oldu.
Yayınlanan 2024-2025 Sezonu Bölgesel Amatör Futbol Lig Müsabakaları Statüsü’ne göre; temsilcimiz Malatyaspor,
Arapgirspor, Yeşilyurtspor,
Hekimhan Girmanasporu'da yer aldığı Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan tüm kulüplere TFF maddi destek sağlayacak.
Buna göre; 2024-2025 Sezonunda BAL’a katılan tüm kulüplere, müsabakalar başladıktan sonra 115 bin TL maddi katkı yapılacak.
Altyapı antrenörleri için 48 bin TL
BAL kulüplerinden kendi illerinde düzenlenen en az 2 yaş kategorisinde lige katılan kulüplerin altyapı antrenörleri için aylık 4 bin TL’den yıllık 48 bin TL katkı yapılacak.
Deplasmanda 50 bin TL konaklama desteği
BAL’da yer alan takımların il sınırları dışında oynayacakları deplasman maçları için, karayoluile gidilen her kilometre başına 25 TL katkı payı ödenecek.
Deplasman müsabakaları için T.C. Karayolu ölçümlerine göre tek yönde 125 kilometre ve üzerindeki mesafeye gidecek olan kulüplere konaklama desteği olarak 50 bin TL katkı payı ödenecek.

Bakmadan Geçme