TDP İl Başkanı Karakuş'dan ABYB'ye Ziyaret

Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ali Karakuş,Yönetimiyle birlikte Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret ettİ

     Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ali Karakuş,Yönetimiyle birlikte Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB)  Malatya Şube Başkanlığını ziyaret ettİ
    Ziyaret programları kapsamında ilk ziyaretlerini Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB)  Malatya Şube Başkanlığına gerçekleştiren Başkan Karakuş, ’’Partimizi güzel yerlere taşıyarak güzel işler başaracağız.Ekibimle birlikte çalmadığımız kapı kalmayacak’’dedi.
    Samimi ve sıcak bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette,Teşkilat çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Karakuş, ‘’Türkiye Değişim Partisi gerçek şeffaf ve dürüst bir siyaset anlayışıyla çalışmaktadır. Birilerine rant kapısı açmak için değil rant kapılarını kapatmak için buradayız. İnsanlarımızı sefalete açlığa sürüklemek için değil sefaletten kurtarmak için buradayız. Türkiye Değişim Partisi samimiyetin dostluğun doğruluğun olduğu, ayrıştırmaların yaşandığı değil birleştirmelerin olduğu bir partidir. Ülkemizde adamı olanın değil doğru olanın haklı olanın yanında olacak olan bir partiyiz’’şeklinde konuştu. 
Başkan Karakuş,’’Türkiye değişim kadroları Gençlere verdiği değeri gençlerin önünü tıkamaktan ziyade geleceğin gençleriyle hareket ederek projelerle önünü açmayı hedeflemektedir. Din dil kültür örf mezhep ayrımı gözetmeksizin T.C. vatandaşı olan herkese hizmet için buradayız’’ifadelerine yer verdi. 
Başkan Karakuş ziyarette’’  Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB)  Malatya Şube Başkanlığı bünyesindeki yayın organlarını yakından  takip ettiğini belirterek , tarafsız haber anlayışından övgüyle bahsetti.Halkı bilgilendirme noktasında önemli bir sorumluluk üstlenen basın mensuplarının doğru ve tarafsız haber anlayışıyla hareket etmesinin önemine değinerek,’’bu noktada görevini layıkıyla yerine getiren ve üstlenmiş olduğu sorumluluğun bilinciyle hareket eden tüm basın mensuplarını kutluyor ve teşekkür ediyorum’’dedi. 
Zitaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB)  Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise, ‘’Anadolu Basın Yayın Birliği ailesi olarak Başkan Ali Karakuş ve Yönetimine bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Tarafsız ve gerçek haber anlayışı ile çıktığımız yolda,aynı kararlılık ve azimle üstlenmiş olduğumuz sorumluluğun bilincinde olarak  çalışmaya devam edeceğiz’’şeklinde konuştu veTürkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ali Karakuş ve Yönetimine başarılar diledi. 
 

Bakmadan Geçme