Taşlıçay, MHP Kadın Kolları Genel Koordinatörlüğü görevinden ayrıldı

MHP Ankara Milletvekili ve Merkez Yönetim Kurulu üyesi Nevin Taşlıçay, Kadın Kolları Genel Koordinatörlüğü görevinden ayrılışıyla ilgili olarak bir mesaj yayınladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara Milletvekili ve Merkez Yönetim Kurulu üyesi Nevin Taşlıçay,  Kadın Kolları Genel Koordinatörlüğü görevinden ayrılışıyla ilgili olarak bir mesaj yayınladı.  Taşlıçay mesajında "Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi kadrosunda; yüceliğine yaşadığım her gün şahitlik ve iman ettiğim Türk milletinin faydasını gözeterek hizmet etmek, ömrüm boyunca gururla taşıyacağım şeref nişanesi, çocuklarıma büyük bir mutlulukla miras bırakacağım mücadele ve duygu dolu bir yaşam öyküsü olacaktır" dedi.
MHP Ankara Milletvekili Nevin Taşlıçay'ın mesajı şöyle:
"Kıymetli ülküdaşlarım;
13/01/2015 tarihinde Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli Beyefendi’nin tensip ve takdirleriyle tarafıma tevdi ettikleri Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Genel Koordinatörlüğü görevim nihayete ermiş bulunmaktadır.
Geride kalan süreçte görevimi saygıdeğer Genel Başkanımızın; büyük sorumluluk duygusu, üstün fedakarlık, yüksek ahlak ve tam bir ahenk içerisinde yürüteceğimize yönelik inanç ve beklentileri karşısında mahcubiyet yaşamamak; taşıdığım sıfatlar ile Milliyetçi Hareket Partisi’nin gününe ve mukaddes tarihine halel getirmeyerek, partimizin ruhuna yaraşır çalışmalar ortaya koymak için gayret gösterdim.
ÖMRÜM BOYUNCA GURURLA TAŞIYACAĞIM ŞEREF NİŞANESİ
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi kadrosunda; yüceliğine yaşadığım her gün şahitlik ve iman ettiğim Türk milletinin faydasını gözeterek hizmet etmek, ömrüm boyunca gururla taşıyacağım şeref nişanesi, çocuklarıma büyük bir mutlulukla miras bırakacağım mücadele ve duygu dolu bir yaşam öyküsü olacaktır.
GENEL BAŞKAN DEVLET BAHÇELİ'YE TEŞEKKÜR
Görev süremiz boyunca; gerçekleştirilen bütün çalışmaların baş mimarı olan, bizlere ayaklarımız yerden kesilmemek şartıyla yıldızlara ulaşabilmek gibi zorlu olduğu kadar umutlu bir öğüdü aşılayan, toprağına ve milletine gönül vermiş milyonlarca kadına onların kendilerine olan inançlarından daha fazla inanan ve güvenen, adanmışlığın ve sarsılmaz inancın simgesi haline gelen kıymetli Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli Beyefendi’ye en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum.
Genel Başkanımızın inancı ve güveni doğrultusunda, bu süreçte yol arkadaşlığından öte büyük ailem olan, elime el veren, birime bin veren, varlığı ile bize güç veren yürekleri bedenlerinden büyük kadınlarımız başta olmak üzere her bir ülküdaşımıza şükranlarımı sunuyorum.

 

SİNESİNDE BÜYÜDÜĞÜM YÜCE TÜRK MİLLETİNE HİZMETE DEVAM

 

Bugünden sonra merhum Mehmet Emin Yurdakul’un “Ziyanı yok siz kuyumcu olunuz ben demirci olayım, yeter ki şu vatan için bir çekice sarılıp çalışalım.” sözlerindeki vazife duygusu ve genel başkanımızın ifadelendirdiği “niyet, ehliyet, gayret” düsturuyla; Milliyetçi Hareket Partisi Ankara Milletvekili ve Merkez Yönetim Kurulu üyesi olarak; sinesinde büyüdüğüm yüce Türk milletine hizmet için elimden gelen gayreti göstereceğimin ve bu gayretleri hiçbir sıfat ve makamla sınırlı kalmaksızın ilanihaye sürdüreceğimin bilinmesini istiyorum.
HELALLİK VE DUA BEKLİYORUM
Görev ve sorumluluklarımda; destek olan, sohbetiyle selamıyla güç veren, kalbinde bize de bir yer ayıran bütün ülküdaşlarımdan bugüne kadarki süreç için helallik, bundan sonraki gayretlerimiz için de dua dilerim. Bir ağacın dalıyız biz, bir bahçenin gülüyüz biz, sevgilerin diliyiz biz…" / Ramazan DURMUŞ


Kaynak: ucuncusayfahaber.com

Bakmadan Geçme