Sünnet Şöleni Düzenlendi

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği, Tarafından düzenlenen ve 30 Çocuğun sünnet edildiği

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği, Tarafından düzenlenen ve 30 Çocuğun sünnet edildiği  “ Sünnet Şöleni ”  Altın Konak Düğün Sarayında büyük bir organizasyonla gerçekleştirildi.  

Düzenlenen “ Sünnet Şöleni ”  Programı Malatya İl Müftülüğünde görevli  Şube Müdürü Mustafa Küçükaslan’ın  Kuran-i kerim tilavet okuması ve dualar  ile başladı.

-Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği, Tarafından düzenlenen 30 çocuk sünnet programına siyasiler ve STK Başkanları katılırken, AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, İl dışında olduklarından dolayı telgraf ve mesajlarını yollarken, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Başkan Vekili Mehmet ÇOLAK, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı İsmet SARIGÜL,   Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut SAMANLI, Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan ÖZCAN, Ticaret Sanayi Odası Başkan Vekili Ömer DİNÇ, Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki DAĞ,  Malatyalı İş Adamı Nadir ALATAŞ, İş İnsanı İsmet KANJURA, Büyük Birlik Partisi Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Ercan ALTUNKAYA, Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Şinasi YILMAZ, Büyük Birlik Partisi Akçadağ İlçe Başkanı Adil KOYUN, Doğru Partisi Malatya İl Başkanı Ahmet Turan YALÇIN, Güç Birliği Partisi Malatya İl Başkanı Ahmet İMREK, Malatya Kızılay Şube Başkanı Ramazan SOYLU, Malatya Muharip Gaziler Dernek Başkanı İbrahim CENGİZ, Akçadağ Yardımlaşma Dernek Başkanı Murat MASKAR, Gençlik ve Eğitim Derneği Genel Başkanı Ahmet BAYDUZ, Millet Partisi Malatya İl Başkanı Sait KORKUT, DEVA Partisi Pütürge İlçe Başkanı İbrahim YALÇINKAYA, Malatya İl Müftü Şube Müdürü Mustafa KÜÇÜKARSLAN, Hayrullah VERGİ ve Özkan ÖNER, , Hacı Mehmet KABAN, İbrahim FURKAN, DEVA Partisi Battalgazi Kadın Politikalar Başkanı Tuğba Farınaz, Yetiştirme Yurtlarından Ayrılanları Koruma Yardımlaşma Ve Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet ÇOLAK, Malatya Engelliler Çalışma Grubu Temsilcisi Lale Naile ALTUNTAŞ, Malatya Alperenler Ocak Başkanı Yalçın ARICAK, İş insanlarından Ali FIRAT, Mehmet ÇİRİK, Ertan KARAKAŞ, Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Hidayet ÖZPOLAT, Anadolu Basın Birliği Derneği Yönetim kurulu Üyeleri ve Busabah gazetesinden Umut BOZKURTOĞLU, Çukurdere Mahalle Muhtarı Mehmet Fatih GÖNÜLTAŞ, Çok sayıda siyasiler ve STK Başkanları ve yöneticiler ve bazı basın kuruluşların yöneticiler temsilcileri katılarak, çok sayıda davetli misafirler katıldılar.


Açılış konuşmasını yapan Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe ALPASLAN, Sayın Hazurun, Kıymetli Misafirlerimiz ve basın mensubu kardeşlerim,  beyefendiler ve hanımefendiler,  Bu gün düzenlediğimiz Sünnet Şölenine hoş geldiniz ve sefalar getirdiniz. Bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan ve buraya kadar gelerek sünnet olan çocuklarımızın alilerine destek olan tüm misafirlerimize şahsım ve tüm ekibim adına teşekkür ediyorum. Bizler büyük bir aileyiz. Her birimiz bu ailenin bir ferdi olarak sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Burada 30 çocuğumuzun ve ailelerinin mutluluğuna hep birlikte şahit olmaktayız. Bizlere bu güzel ve anlamlı günü yaşatan başta  yol arkadaşlarıma, bizlere maddi   ve manevi desteklerini esirgemeyen tüm hayır sahiplerine, buraya kadar gelen tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Özellikle bu güzel organizasyonun gerçekleşmesinde büyük emeği olan Altın Konak Düğün Sarayın yönetim kurulu başkanı Ali AYDIN, bey ve buradaki tüm görevli kardeşlerimize şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum dedi.  


Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği, Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Altın Konak Düğün Sarayı İş Birliğiyle 30 Çocuğumuzu sünnetinden bizlere destek olan ve destekleri esirgemeyen, 30 Çocuğumuza Kirve olan,  Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin GÜRKAN, Battalgazi Belediye Başkanı Osman GÜDER, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet ÇINAR, Milliyetçi Hareket İl Başkanı Mesut SAMANLI, Ticaret Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata SADIKOĞLU, Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan ÖZCAN, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet ÇOLAK, Malatyalı İş Adamı Nadir ALATAŞ, İş İnsanı İsmet KANJAR, Malatya Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan AKIN, Malatya Kızılay Şube Başkanı Ramazan SOYLU, Akçada Dernek Başkanı Murat MASKAR, Malatya Güven Sürücü Kursu Yönetim Kurulu Başkanı Mine ÖKTEN, BYG Tur Yönetim Kurulu Onur UÇAN, Tayfun KAYA,  Çukurdere Mahalle Muhtarı Mehmet Fatih GÖNÜLTAŞ’A şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum şükranlarımı sunuyorum dedi Allah hepinizden razı olsun.


Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet ÇOLAK, Bu gün burada çok önemli ve güzel bir toplumun çok güzel hayırlı bir iş için burada olduğunu görmekteyiz. Bizler böyle  güzel hizmetlere imza atan STK’larımızın her zaman yanında ve destekçisi olacağız.  Başkan ÇOLAK, Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Tarafından düzenlenen 30 çocuk sünnet programına emeği geçen başta Ayşe ALPASLAN’a ve Yönetim   kurulunu  tebrik ediyorum ve başarıların devamını diliyorum dedi.

-Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı İsmet SARIGÜL, Bizler Battalgazi Belediyesi olarak STK’larımıza önem veriyoruz. Malatya’mızda böyle güzel Organizasyonların yapılması bizleri sevindirmektedir. Bizler hep birlikte Malatya’mıza hizmet edeceğiz ve etmeliyiz. Bakınız burada 30 çocuğumuz sünnet olmuş ve bu günde düğünleri yapılıyor. Tabi ki bizleri sevindirmiştir. Bu büyük bir emektir.   Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği, Tarafından düzenlenen 30 çocuk sünnet programına emeği geçen başta Dernek Genel Başkanı Ayşe ALPASLAN, yönetim kurulu arkadaşlarını tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum dedi.

-Milliyetçi Hareket İl Başkanı Mesut SAMANLI, Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği, Tarafından düzenlenen 30 çocuk programına katılarak ve çok sevinçliyiz. Bu tur programlar gerçekten bizleri sevindiriyor. Bizler Milliyetçi Hareket İl başkanlığı olarak bu tur çalışmaları her zaman destekliyoruz ve yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum dedi. Başkan SAMANLI, Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği, Tarafından daha önce 30 çocuğumuzun sünneti gerçekleştirilmiş olup bu günde düğünlerini yapıyoruz.  Bizler bu tabloyu görünce gururlandık ve sevindik. Başkan Mesut SAMANLI, Bu programı düzenleyen başta Ayşe ALPASLAN, yönetim kurulu arkadaşlarını ve yine bu programda emeği geçen herkesi kutluyorum ve çalışmalarınızdan başarılar diliyorum dedi.

-Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan ÖZCAN, Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği, Tarafından düzenlenmiş oldukları 30 çocuk sünnet projesini destekliyorum kendilerini tebrik ediyorum. Bizler burada sünnet olan çocuklarımızı ve ailelerini  ve misafirlerimizi görüyoruz.  Bu tabloda bizleri çok  sevdiriyor. ÖZCAN, Bizler birlik içinde olduğumuzda daha güçlü oluyoruz. Bizler yeter ki birlik içinde olalım zaten başarıda kendiliğinden gelir. Bakınız Ülke olarak zor bir dönem içindeyiz, İnşallah hep birlikte bu zorluğun altından kalkmasını da evvel Allah  başaracağız. Yeter ki burada olduğu gibi hep birlik ve beraberlik içerisinde olalım. Böyle bir zor dönemde bu çalışmalar yapılıyorsa bizlerde bu kardeşlerimizi tebrik ediyoruz. Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği, Tarafından düzenlenen 30 çocuk sünnet programında emeği geçen başta dernek Başkanı Ayşe ALPASLAN ve yönetim kurulu ve yine tüm ekibini kutluyorum başarıların devamını diliyorum dedi.

-STK’lar Adına konuşan Malatya Kızılay Şube Başkanı Ramazan SOYLU, Birliğin olduğu bir yerde mutlaka başarıda kendiliğinden gelecektir. Malatya’da bulunan  ve sizler gibi böyle anlamlı hayır işleri yapan Derneklerimizin sayısı arttıkça  bir çok sorunda kendiliğinden çözülmüş olacaktır. Her Şeyi Devletimzden beklemeden böyle hayır işlerinde hep beraber yarışmalıyız diyerek , Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği, Tarafından düzenlenen 30çocuk sünnet töreninden emeği geçen başta dernek başkanı Ayşe ALPASLAN ve tüm ekibine teşekkür ediyorum çalınmalarınızdan üstün başarılar diliyorum dedi.
 

Bakmadan Geçme