• Haberler
  • Malatya
  • Sosyal Medya Yöneticilerinden Başkan Gürkan'a Ziyaret

Sosyal Medya Yöneticilerinden Başkan Gürkan'a Ziyaret

Malatya'nın sosyal medya kurucuları, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Malatya’nın sosyal medya kurucuları, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a nezaket ziyareti  gerçekleştirdi.

Malatya’nın sosyal medyada en çok üyesi bulunan Citymalatya,  Eskimalatyaaşkı,Bizmalatyalıyız ve Malatya Nostalji yöneticileri Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a ziyaret gerçekleştirerek, teşekkür ettiler.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan sosyal medya yöneticilerine gstermiş oldukları çalışmalarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “ Sizler hiçbir menfaat göstermeden, sosyal medyada Malatya’mızın hep güzelliklerini yansıtarak takdiri hakkediyorsunuz. Büyükşehir Beledimizin  ve diğer ilçe belediyelerimizin yapmış olduğu hizmetleri bir bir yazarak ve fotolayarak kıymetli hemşehrilerimize iletiyorsunuz. Bu anlamda sizlere teşekkür ediyorum.” Dedi.

Şubat 6 Kahramanmaraş depremi sonrası bazı trollerin ortalığı karıştırmak istediğini, belirten Gürkan, “Özellikle depremde göstermiş olduğunuz olumlu katkılardan dolayı bir Malatya’lı olarak sizlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Sosyal medya yöneticileri ortak görüşlerinde ise, “ Malatya için bu gruplardan faydalanan tüm üyelerimize sonsuz teşekkür ediyoruz. Bilinmeliki başka kaysı kent yok. Bu memleket ancak birlik ve beraberlik sayesinde ayağa kalkacak.” Dediler.

Ziyarete Eskimalatyaaşkı yöneticisi Nedim Ulubaba, Citymalatyacity yöneticisi Aziz Sarı, Bizmalatyalıyız yöneticisi Yusuf Çalık, Malatya Nostalji yöneticisi Abdullah Özçakıcı katıldı.
 

Bakmadan Geçme