Son 5 hafta ..!

Süper Lig'de heyecan ligin dibine demir atan, 5 takım arasındaki mücadele nefesleri kesecek.

Süper Lig'de heyecan ligin dibine demir atan, 5 takım arasındaki mücadele nefesleri kesecek.5 takımdan en avantajlı olarak Yenimalatyaspor gözükse de, liglerdeki hakem faciaları sebebiyle kulüp yöneticileri diken üstünde. 
Yenimalatya-Göztepe karşılaşmasında VAR hakemi olarak görev yapan Ali Şansalan, 1 hafta sonra TFF ve MHK Fenerbahçe Yenimalatyaspor maçına orta hakem olarak atandı.Her iki karşılaşmada da Yenimalatyasporu adeta doğrayan Ali Şansalan, görevini hakkıyla yapmış oldu.
Kalan 5 maç da avantajlı gözüken takım Yenimalatyaspor olsa da, son 3 haftadır ligde kalmak adına iyi futbol sergilemelerine karşılık birileri tarafından durdurulan takımdaki futbolcuların panik içerisinde olması da ayrı bir sorun olarak gözükmekte.
Kulüp parasızlık sorununu takımın enlerinden Bifouma'yı satarak çözmeyi arzuladı. Ligde en çok ihtiyaç duyulan haftalarda satılması ise ayrı bir sorun olarak görebiliriz.Bugün itibari ile sosyal medya hesaplarında paylaşım yapan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yaklaşık 1 saat sonra paylaşımı tüm sosyal medya sayfalarından kaldırttı. İşte Başkanın paylaşımı;
 

 

 

Avantajlı biziz...
KALAN MAÇLAR:
YENİMALATYASPOR
İçeride: Gençlerbirliği-Beşiktaş-Gaziantep
Dışarıda: Sivas-Rize
KONYA
İkili averaj bizde.(Konya-Mlt-0-2 Malatya- Konya:1-1)
İçeride: Rize-Alanya
Dışarıda: Gaziantep, Başakşehir, Trabzon.
RİZE
(Malatya-Rize:0-2... Rize’ye gideceğiz)
İçeride: Kayseri-Malatya
Dışarıda: Konyaspor, Kasımpaşa, Fenerbahçe
GENÇLERBİRLİĞİ
İ(Gençler-Malatya.3-3... Gençler bize gelecek)
İçeride: Kasımpaşa, FB, BJK
Dışarıda: Malatya, Göztepe, Sivas
KAYSERİ
İkili averaj bizde: (Malatya-Kayseri: 4-0, Kayseri-Malatya:2-1)
İçeride-BJK, Gaziantep,Trabzon
Dışarıda-Rize, Başakşehir
 

Bakmadan Geçme