Sistem Yok Rahatsız etmeyin..!

Malatya büyükşehir belediyesi vatandaşa daha iyi hizmet sunmak için kapalı çarşıda MASKİ ofis açmış 5.. 6 memur güvenlikcisine kadar görevlendirmiş..

Malatya Büyükşehir Belediyesi Maski Genel Müdürlüğü Kapalı Çarşı'da açılan Maski ofisinde, vatandaşların  şehir merkezinde olmasından dolayı su faturalarını rahatça ödemeleri için dizayn edildi.

Nitekim dün saat 14.30 da vatandaşların bu ofis'den geriye döndüğünü gördük. Maski'de görevli çalışanların arkadan kapıyı kilitlemek suretiyle, kapıya yazılan sistem yok yazısı ile yine sınıfta kalan bir maski ile karşılaştı vatandaşlar. Sistem olmasa dahi kapıyı arkadan kilitleyip vatandaşların mağdur edilmeside bir başka sorun.Vatandaşlar bu uygulama karşısında tepkilerini dile getirdiler..

Yorumlar 1
Malatyalı 21 Şubat 2021 00:19

Galiba reklam alamadınız bu ay hemen haber yapmışsınız Selahattin Başkanı sizin gibilerine yedirmeyiz. :) maskidemi reklam veriyor.. :) Selahattin başkan senin gibi gerizekalıları yanında barındırmaz zaten..Delikanlı adam isim verir vesselam..ama sende nerde o delikanlılıkkkkkk

Bakmadan Geçme