• Haberler
  • Malatya
  • Selda Yavuz Malatya Engelsiz Yaşam ve Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Selda Yavuz Malatya Engelsiz Yaşam ve Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğünü Ziyaret Etti

Malatya Valisi Seddar Yavuz'un eşi Selda Yavuz ve beraberindeki heyet ziyaretler kapsamında Malatya Engelsiz Yaşam ve Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğünü Ziyaret Etti.

Malatya Valisi Seddar Yavuz'un eşi Selda Yavuz ve beraberindeki heyet; ziyaretler kapsamında Malatya Engelsiz Yaşam ve Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğünü Ziyaret Etti.

Hanımefendi’nin gerçekleştirmiş olduğu ziyarete, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali Sait Çeçen ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Cevdet Tatar eşlik etti.
Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini gezen Selda Yavuz; Yaşam Merkezi Müdüründen, kurumun işleyişi, engelli vatandaşlara verilen hizmetler ve genel durumları hakkında bilgiler alarak, karşılıklı istişarelerde bulundu.
Engelleri yıkmak için zihnimizdeki duvarları yıkmamız gerektiğini söyleyen Hanımefendi Yavuz “Engelli birey yoktur sadece yoluna çıkan engeller vardır. Engelli insanlara saygı, insanlığa saygı duymaktır.  Engelli olmak bir kusur değildir. Bütün engelleri birlikte dayanışma ile aşabiliriz.” dedi.
Ardından Hanımefendi Yavuz, Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde bulunan vatandaşlara, ayni yardımlarda bulunduktan sonra hatıra fotoğraf çektirerek ziyaretlerini sonlandırdı.
 
 

Bakmadan Geçme