• Haberler
  • Malatya
  • Selda Yavuz Kale İlçesindeki Depremzede Aileleri Ziyaret Etti

Selda Yavuz Kale İlçesindeki Depremzede Aileleri Ziyaret Etti

Vali Seddar Yavuz'un eşi Selda Yavuz Kale Kaymakam V. Rabia Yurdakul Kaçmaz ile birlikte 16 depremzede aileyi ziyaret etti.

Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz Kale Kaymakam V. Rabia Yurdakul Kaçmaz ile birlikte, Kale İlçesinde Kıyıcak, Bent, Darıpınar, Kaleköy, Tepebaşı, Mahmut dursun, Düz tarla, Soğuk pınar, Dede köy ve Bağlıca mahallelerinde yaşayan 16 depremzede aileyi ziyaret etti.
Ziyaret sırasında ailelerle yakından ilgilenen ve onlarla samimi sohbetler gerçekleştiren Selda Yavuz, ailelerin sorunlarını ve taleplerini dinledikten sonra ihtiyaç sahiplerine çeşitli ayni yardımlarda bulunarak desteklerini gösterdi.
Selda Yavuz, ziyaret esnasında yaptığı konuşmada“Bu zorlu günleri hep birlikte aşacağız. Birlik ve beraberlik içinde, eskisinden daha güçlü bir şekilde ayağa kalkacağız. Sizlerin desteğiyle, omuz omuza bu güçlüklerin üstesinden geleceğiz” diye konuştu.
Depremzede aileler, Selda Yavuz’un ziyaretinden büyük moral bulduklarını belirterek, kendilerine sağladığı desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.
Aile ziyaretlerinin ardından Selda Yavuz ve beraberindeki heyetin Kale İlçesindeki programı sona erdi.
 

Bakmadan Geçme