Şehit ve Gazi Aileleri Vakfından ABYB'ye Ziyaret

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Malatya Şube Başkanı Muharrem Kıbrıs ve yönetim kurulu, Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret’ten duyduğu memnuniyeti dile getiren, Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ,Vatan uğruna canını veren şehitlerimizi rahmetle anarken, hayatta olan gazilerimize uzun ömürler diledi. Başkan Yavuzkurt, Şehid olmanın yüce bir makam olduğunun altını çizdi.
    
Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Başkanı Muharrem Kıbrıs ise, “Bizlere göstermiş olduğunuz yakınlıktan dolayı teşekkür ederim. Şehit ve Gazi  ailelerinin her sıkıntısında yanında olmak, gereken desteği vermek , ses olmak için varız. Siz değerli basın mensuplarının da desteği ile elimizden gelen her türlü gayreti sarf ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz’’ifadelerini kullandı.
    Vakfın çalışma ve faaliyet alanları ile ilgili Bilgilerde veren Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Başkanı Muharrem Kıbrıs, bu Vatan uğrunda can vermeye her zaman hazır olduklarını dile getirdiler.

Bakmadan Geçme