• Haberler
  • Malatya
  • Şehit Polis Fatih Kara Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi.

Şehit Polis Fatih Kara Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi.

Şehit Polis Fatih Kara Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi.

Kocaeli’nin Körfez ilçesi Kirazlı Yalı mevkiinde trafik kontrol noktasında bir aracın çarpması sonucu şehit düşen 28 yaşındaki Polis Memuru Fatih Kara için dün cenaze töreni düzenlendi. İkindi namazını müteakiben şehir mezarlığında kılınan cenaze törenine katılan İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy beraberinde Malatya Valisi Aydın Baruş, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mahmut Altun, AFAD Başkan Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Jandarma Komutanı Albay Necmi İnce, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Selim Pilten, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, emniyet teşkilatı mensupları, askeri ve mülki erkan, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, şehidin babası Nusret ve eşi Ebru Kara’ya başsağlığı diledi.

Cenaze töreninde şehit polisin eşi Ebru Kara, Türk bayrağına sarılı eşinin tabutuna sarılarak, “Sen cennettesin, Peygamberlerin yanındasın, Allah bize nasip etti. Ben gururluyum, ailen de mutlu, biz de mutluyuz” diyerek gözyaşı döktü. Kılınan cenaze namazının ardından polis mangasının omuzlarında cenaze aracına taşınan şehidin cenazesi daha sonra Malatya Şehitliğinde gözyaşları arasında defnedildi.

Şehit Polis Memuru Fatih Kara, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi görmekte iken kurtarılamayarak 16 Haziran Salı günü şehit olmuştu

Haber:malatyagundemozel.com

Bakmadan Geçme