Şehir Mezarlığı İçerisindeki Yollarda Asfalt Çalışmaları Tamamlandı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan,

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan,  Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı’na bağlı Şehir Mezarlığı alanında yapılan asfalt yenileme çalışmalarını yerindeinceleyerek yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.
Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından Şehir Mezarlığı alanında yapılan bakım onarım ve temizlik çalışmalarının yanı sıra Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı tarafından da mezarlık alanı içerisindeki yollarda asfalt yenileme çalışması yapıldı. Şehitlik Yolu ile birlikte mezar iç yolları ve cami alanında yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Gürkan, mezarlık alanında yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.
Şehir Mezarlığında yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler veren Mezarlıklar Şube Müdürü Osman Gönültaş, “Vatandaşlarımızın mezarlık alanını ziyaretleri ve cami alanında daha rahat namaz kılmaları için Yol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığımızla beraber alanımızın asfalt çalışmalarını bitirdik. Bu çalışmaların gerçekleştirilmesi sırasında bizlere büyük destek veren Sayın Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adem Bedir Ergül’de, “Daire Başkanlığımıza bağlı hizmet veren Şehir Mezarlığı’nın asfaltıyla ilgili problemler vardı. Sayın Başkanımızın talimatlarıyla problemlerimizin hepsini çözdük. Alanımızın hepsini vatandaşlarımızın daha kolay erişim sağlaması için yeniledik. Sayın Başkanımıza bizlere verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.
Mezarlık alanı içerisinde bulunan asfaltın çok eski olduğunu belirtenYol ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Hakan Demir ise, “ Mezarlık alanı içerisinde bulunan yollarımız hem eski hem de çok yıpranmıştı. İbadet sırasında Cuma namazlarının kılındığı alanda konfor anlamında sıkıntılar vardı. Ayrıca Şehitlik yürüyüş yolunda da sıkıntılar vardı. Sayın Başkanımızın talimatlarıyla kontrollerimizi yaptık ve ardından eski asfaltı kaldırarak çalışmalarımızı başlattık. Kaldırdığımız zemini güçlendirdik ve pmtserimini yaptık. Alanda sıcak asfalt serim işlemimizi tamamlayarak yol çizgilerimizi de bitirdik ve halkımızın hizmetine sunduk” ifadelerini kullandı.
Şehir mezarlığında yapılan çalışmaları inceleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Arkadaşlarımız yaklaşık 12 bin m2’lik bir asfalt çalışması yaptı. Şehitlik yolumuzda, mezarlık içi yollarda ve cami alanımızda asfalt serim çalışmaları yapıldı. Çalışmaları yapan ilgili daire başkanlığımıza ve müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Çalışmaların hemşerilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
 

Bakmadan Geçme