Sarıoğlu TÜRAVAK'da Görevim Sona Erdi

Türkiye Avukatları Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı TÜRAVAK'ta 2013-2015 ve 2015-2017 yıllarında iki dönem yaptığım Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevim sona erdi.

10 Haziran 2017 günü yapılan TÜRAVAK Genel Kurulu öncesinde, iki dönem çalışmış olmam ve başak kişilere de yer açmak bakımından yeniden görev almak istemediğimi ilgili arkadaşlarıma bildirmiştim.

TÜRAVAK’taki görevimizi, Yönetim Kurulunda aldığımız karar doğrultusunda hangi adla olursa olsun hiçbir bir ücret almadan, tamamen gönüllülük ilkesiyle yerine getirdik.

Gururla söylemeliyim ki, görev yaptığım dönemlerdeki başkanlarımız Ankara Barosu’ndan Av. Ünsal Toker ve yine Ankara Barosundan Av. Sabiha Yalçın Tekin da son TBB’nin son Genel Kurulunda  TBB Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilmişler; ardından yapılan görev dağılımında da Av. Ünsal Toker TBB Başkan yardımcılığı, Av. Sabiha Yalçın Tekin ise TBB Genel Sekreterliği görevlerine seçilmişlerdir.

Yine gururla belirtmeliyim ki 2013’te teslim aldığımız TÜRAVAK’ı, yüzde yetmiş altı büyütmüş olarak yeni seçilen arkadaşlarımıza teslim ettiğik.

Bu vesileyle, başta beni üç dönem üst üste, hem de en çok vererek Üst Kurul Delegeliğine seçen Malatya Baromuz avukatı arkadaşlarım olmak üzere, TÜRAVAK Yönetim Kuruluna seçenlere teşekkür ederken; yeni seçilen TÜRAVAK Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarıma ve TBB Başkan Yardımcılığı ve TBB Genel Sekreterliğine seçilmiş başkanlarıma yeni görevlerinin hayırlı, uğurlu olmasını diler, saygılarımı sunarım. 19.06.2017

Av. Selahattin Sarıoğlu

Bakmadan Geçme