Sarıbaş: Malatya'da Coronavirüs vakasında kaç kişi vefat etti

Başkan Sarıbaş Malatya Büyükşehir Belediye Mezarlıklar Daire Başkanlığı daha önceden Vefat eden vatandaşlarımızla ilgili ölüm nedeni açıklıyordu ve basın mensuplarına mail atıyordu, Malatya kamuoyunda soruyorum Corona virüs salgından Malatya'da kaç kişi vefat etti.

İyi Parti Malatya İl Başkanı Avukat Süleyman Sarıbaş  Tüm Dünya'da Corona virüs salgını devam ediyor, Ülkemizde ve Malatya'mızda Corona virüs salgınıyla mücadele ediyoruz, Malatya Valisi ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı geçtiğimiz günlerde vatandaşlarımıza toplu sms atarak Corona virüs salgında duyarlı olalım, ve 15 gün boyunca işimiz yoksa Evden çıkmayın diye mesaj atıyor. Bu  duyarlıklarından dolayı teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı. 

"Corona virüs  vakasında kaç kişi vefat etti "

"Başkan Sarıbaş Malatya Büyükşehir Belediye Mezarlıklar Daire Başkanlığı daha önceden Vefat eden vatandaşlarımızla ilgili ölüm nedeni açıklıyordu ve basın mensuplarına mail atıyordu, Malatya kamuoyunda soruyorum Corona virüs salgından Malatya'da kaç kişi vefat etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Corona virüs salgını sonrası Normalleşme adımları atılıyor. Malatya'mızda  Virüs salgını nedeniyle toplam kişi ye test yapıldı,  ve pozitif çıkan vaka sayıları nedir. Vatandaşlarımıza Sağlık İl Müdürlüğü tarafından günlük Corona virüs vakası ve pozitif çıkan sayıları açıklanmalı.

"Pozitif çıkan sayımız nedir? neden saklanıyor?"

İyi Parti Malatya İl Başkanı Avukat Süleyman Sarıbaş' Corona virüs salgınıyla mücadele edilirken Eğitim Araştırma Hastanesi yetersiz kalıyor, Acil servis,  normal hastasıyla ilgilenemiyor. Hastane de Corona test yapılıyor daha sonra vatandaşlarımızın test sonucu pozitif çıkıyor ve sonrasında vatandaşlar kendi imkanlarıyla evlerine gitmeleri isteniyor, bu süreçte arabası olamayan vatandaşlarımız toplu taşıma araçlarıyla evlerine gittiklerin söyleniyor. Corona virüs test sonrası Pozitif çıkan kişi toplu taşıma da kaç kişiyle temas ediyor, Biz İyi Parti olarak vatandaşlarımızın sağlığını düşünüyoruz Sağlık önemli  Corona test sonucu pozitif çıkan bir kişi herkesle temas etmeden Devlet kurumu tarafından evine veya, Malatya'mızda ki öğrenci yurtlarında konaklamaları sağlanabilir. Hep birlikte öz veriyle mücadele edersek virüs salgınını yenebilir. 

"Sağlık Çalışanlarımıza teşekkür ediyorum"     

Gece gündüz demeden Corona virüs salgınıyla mücadele eden Sağlık çalışanlarımızın tüm emeklerini boşa çıkarmayalım vatandaşlarımız Maske ve sosyal mesafe kurlarına uymalarını temenni ediyorum, İnsan sağlığı önemli, yetkililer virüsten dolayı kaç  kişi vefat ediyor ve Evlerinde  kaç tane vatandaşlarımız karantina altında bulunuyor bunları açıklarını istiyoruz şekilde konuştu.
 

Bakmadan Geçme