Sapanca Lıfe Villaları Elit Karadağ Grup Önderliğinde Büyüyor

Sapanca Lıfe Villaları Elit Karadağ Grup Önderliğinde Büyüyor

ürkiye’nin hemen hemen her yerinde inşaat,otomotiv,turizm,tekstil ve medya hizmetleri ile yatırımlar ve projeler yapan Elit Karadağ Grup en son Sapanca’da devasa projelere imza attı.

Elit Karadağ Grup Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Karadağ Sapanca’da Villa yaparak dost ve müşterilerinin memnuniyetine uygun evlerin yapımına başlamıştı.Bitimine az kalan Sapanca Life’de mühendisler ve işçi çalışanları ile bir araya gelen Karadağ miraç kandili olması sebebi ile kurbanlar keserek hayır ve bereket getirmesini tüm İslam alemine vesile olmasını dileyerek mevlüt okuttu.

Sakaryanın Gözdesi Sapanca’ya büyük bir ilgi var.Gayrimenkullar’ın git gide arttığı  ve yatırımcıların uygun gördüğü bu yapılaşmada Elit Karadağ Grup’da  imzasını attı.

Elit Karadağ Grup Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Karadağ ; 

Sapanca’da hem yazın hem kışın çok büyük talepler ön görülüyor ve bizlerde Karadağ Grubun yapmış olduğu 20 dönüm arazi üzerine 112 Villa projesini sapancanın en gözde projeleri arasına girdik. %90’ı bitmiş olan projemizde 7. ayın sonuna doğru oturuma hazır vaziyete geçecek.

Sapanca’nın tarihini anlatan İsmail Karadağ ;

Sapanca Gölündeki Gizem!! 
Hızır Aleyhisselam yaşlı teyzeye; arkana hiç bakmadan beni takip et demiş ve yürümüş. Teyze bir yerden sonra dayanamayıp arkasına baktığında geçtiği her yerin sulara gömüldüğünü görmüş ve bu günkü gölün hudutları bu sayede belli olmuş. Geride kalan tüm halk ve yapılar sular altında kalmış.

İsmail Karadağ Miraç Kandili olması sebebi tüm İslam aleminin mübarek kandilini kutladı.Hizmete sunacağı villaların bitimine yakın olması sebebi ile de “Rabbim Bizi Utandırmasın” dedi.

 

Haber : Ali Özgün
Resim Montaj : Mert Şahin

Bakmadan Geçme